Nutricenter

nutricenter Pe lângă plăcerea gustului şi a texturii, nutriţia este o chestiune din ce în ce mai importantă atât pentru Puratos, cât şi pentru clienţii noştri din întreaga lume.
Nutricenter este un centru de competenţă, cu trei obiective principale:
• Inovaţie: ne ajutăm clienţii să utilizeze nutriţia ca motor de inovaţie – prin explorarea şi dezvoltarea conceptelor alimentare inovatoare, cu avantaje nutriţionale. Conceptele noastre sunt întotdeauna validate din perspectiva  performanţei (la Centrele noastre de competenţă în patiserie şi panificaţie industrială) şi din perspectiva gustului (analize senzoriale şi Sensobus).
• Comunicare: pentru a oferi resurse de informaţii cu privire la nutriţie, îmbinând ultimele informaţii ştiinţifice şi legale, cu informaţii esenţiale referitoare la piaţa alimentară, pentru a determina tendinţele pieţei.
• Instruire & cercetare: acest obiectiv reprezintă coloana vertebrală a Nutricenter, prin care ne concentrăm asupra creării sinergiilor interne cu alţi experţi (proteine, grăsimi, arome...), pentru a cerceta zone de dezvoltare..