În calitate de companie, suntem conștienți de impactul activității noastre asupra mediului înconjurător. În plus, dorim să jucăm un rol responsabil în provoacarea la nivel global cu privință la schimbările climatice. Mai mult, în industria alimentară ne confruntăm direct cu problema influenței utilizării ingredientelor de bază aspura biosferei. Cu toate că Puratos își desfășoară cu succes activitatea, compania promite și vine cu soluții reale să reducă la maximum posibil amprenta sa asupra ecologiei. Pe de o parte, folosind produse de înaltă calitate care respectă mediul înconjurător și prin prezența noastră în numeroase țări, pe de altă parte prin reducerea la minimum a emisiilor sale de gaze cu efect de seră (energie transformată în CO2) și reducerea consumului de deșeuri în apă..

Spre o afacere mai sustenabilă

Conștient de modul în care activitățile noastre pot afecta societatea și mediul, Puratos este sigur de necesitatea sustenabilității. Ca urmare, investim în resursele de adoptare a soluțiilor care să fie aplicate ulterior, fie în ceea ce privește economisirea energiei, energia regenerabilă sau tratarea deșeurilor.

Pe cât posibil, ne aliniem eforturile pentru a minimiza impactul activităților noastre. Aceasta nu se referă doar la fabricarea produselor, ci la întreaga noastră operațiune, inclusiv la aprovizionarea de materii prime, ambalare, depozitare, transport și livrare. Ca actor global al industriei alimentare ne asumăm angajamente bazate pe convingerile noastre care reflectă, deasemenea, așteptările clienților și consumatorilor noștri.

The World In Their Hands