Nutolade Swiss Roll

Rețetă de Crăciun

Ingrediente

Glazură

Carat Decorcrem Dark se topește la 45°C. Rulada se glazurează la temperatura de aplicare a cuverturii, de 40-42°C. Decorul poate fi realizat din Carat Nutolade cu ajutorul unui dui cu vârf în formă de fundă.

Mod de lucru

Rețetă Pandișpan

Se mixează Tegral Satin Creme Cake Yellow cu ouăle, apa și Pronto la viteză mare, timp de 7 min. La final, se încorporează uleiul la viteză mică. Aluatul se întinde pe hârtia de copt (tava 40X60 cm).
Regimul de coacere pentru cuptorul cu convecție: la 165°C timp de 18-20 min.

Cremă

Pandișpanul se decupează în dependență de dimensiunea dorită a ruladei. Se întinde un strat subțire de Carat Nutolade peste pandișpan și se rulează. Rulada se lasă la rece până se setează, pentru a avea o tăietură perfectă.