Coșulețe cu mousse de caramelă

Ingrediente

Aluatul pentru coșulețe
Făină 750 g
Făină de migdale 100 g
Zahăr pudră 300 g
Unt 450 g
Sare 15 g
Ouă 160 g
Mousse-ul de caramelă
Deli Dulce de Leche 600 g
Frișcă 35% 100 g
Chantypak 100 g

proces tehnologic

Recomandări

  • Coaceți un strat de chec din Tegral Satin Creme Cake, pe care veți lipi coșulețul.
  • În coșuleț turnați un strat de Topfil Măr și scorțișoară.
  • Adăugați mousse-ul de caramelă.
  • Decorați cu forme făcute în prealabil din Carat Coverlux Dark și căpșuni.

Caracteristicile produsului

Nivel complexitate:  

Specificații

  • Tarte
  • Patiserie

Descoperă

Rețete asociate