Tendințe alimentare din întreaga lume: descoperiți diferențele regionale

9 mai 2023

Taste Tomorrow
Nutriție
Blog
Opinii ale consumatorilor

Analiza noastră de inteligență artificială Taste Tomorrow Always-On monitorizează milioane de postări din social media și interogări de căutare legate de alimente. Am realizat un top 5 al tendințelor care au fost menționate cel mai des în diferite regiuni din întreaga lume. Citește mai departe ca să le descoperi.

Pentru Europa, America de Nord, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu, Asia, Oceania și Caraibe, am creat comparații alăturate ale celor mai mari 5 tendințe alimentare online: acum față de anul trecut. Folosiți-le pentru a vă adapta mai bine produsele la dorințele și nevoile clienților voștri!

Acestea sunt cele mai importante 5 tendințe alimentare din opt piețe diferite din întreaga lume:

SUNTEȚI CURIOȘI DE O PERSPECTIVĂ GLOBALĂ?

De asemenea, am pregătit o prezentare generală a celor mai mari 5 tendințe alimentare pe care fiecare brutar, patiser și ciocolatier ar trebui să le cunoască. Acestea sunt cele mai importante tendințe de consum din acest moment, pe baza datelor noastre inegalabile privind mențiunile și conversațiile online. Așa că, descoperiți și folosiți informațiile noastre în avantajul vostru!

Taste Tomorrow

Taste Tomorrow este cel mai mare ecosistem din lume pentru cunoașterea consumatorilor de produse de panificație, patiserie și ciocolaterie. Urmărind comportamentele, atitudinile și alegerile consumatorilor locali și globali, extragem informații valoroase și aprofundate. Suntem în măsură să folosim aceste informații pentru a urmări evoluția tendințelor de consum și pentru a dezvălui noi trenduri, ajutându-vă afacerea să rămână conectată cu clienții și să descopere noi oportunități în piață.