Pâine cu secară încolțită și maia

Cum obții o pâine hrănitoare și gustoasă

Aluat
Făină 10 kg
Drojdie 0.3 kg
Sare 0.18 kg
Apă 5,3 - 5,5 l
Softgrain Spring Rye 2 kg
Tigris Gold 0.03 kg

Pași de urmat în realizarea Pâinii cu secară încolțită și maia

proces tehnologic

Aluat din secară

Când sunt boabele de secară la mijloc, organismul asimilează mult mai ușor substanțele hrănitoare. Iar prin încolțire se activează enzimele care eliberează din bob toate vitaminele și mineralele. Rezultatul? O pâine de care consumatorii se vor îndrăgosti.

Caracteristicile produsului

Nivel complexitate:  

  • Aromă bogată, textură plăcută (cerealale nu sunt crocante)
  • Gata de utilizat, nu necesită hidratare în prealabil 
 
 

Specificații

  • Brutărie
  • Pâine cu secară
  • Pâine rustică

Descoperă

Rețete asociate