Amber: cea mai recentă Ciocolată inovatoare în Puratos

11 Oct 2019

Gustul reprezintă factorul cheie, care determină luarea deciziilor de cumpărare al produselor de brutărie și patiserie. Sondajul Taste Tomorrow a constatat că consumatorii vor să fie impresionați de toate simțurile lor pentru a savura gustul produselor

O adevărată sărbătoare pentru ochi, unde texturile și aromele multistratificate sunt esențiale în crearea unui deliciu senzorial, care vor contribui la scoaterea în evidență a factorilor concurențiali.

Caramela, o aromă în trend

Caramela, cu gust delicat sau sărat, este cunoscut în toată lumea. Când ne gândim astăzi la caramel, de obicei, avem în vedere un amestec maro moale, cremos, obținut din zahăr, unt și smântână.

A călătorit de-a lungul timpului și a revenit ca o aromă de top trending (sursă: Mintel, Cofetărie cu ciocolată, Lansări de produse noi din 2014-2109), apărută atât în cofetăria bazată pe ciocolată, cât și în creațiile de patiserie.

Acesta este motivul pentru care ne extindem gama de ciocolată cu o nouă inovație: Amber (în traducere – chihlimbar).

Povestea din spatele chihlimbarului

Chihlimbarul este cea mai apreciată așa-zisă piatră prețioasă. Este lăudat pentru culoarea sa strălucitoare, versatilitatea în utilizare, considerându-se că stimulează creativitatea. Rezultă dintr-un proces lent și natural de fosilizare a rășinii din copaci, ceea ce îi conferă acea culoare uimitoare.

Ciocolata noastră Amber prezintă o culoare strălucitoare și caldă. La fel ca și piatra, este în totalitate naturală, fără arome artificiale; îi oferim timp ca să-și exprime gustul la maxim.

Drept urmare, oferă un gust de lungă durată, de caramel.

Amber și-a găsit, în mod natural, locul în gama noastră de Ciocolată Belgiană Adevărată și în gama de Ciocolată Complexă.

Belcolade Selection Amber Cacao-Trace

Belcolade este renumită pentru gustul și prelucrabilitatea ciocolatei albe. Acesta este motivul pentru care experții noștri și-au combinat know-how-ul pentru a propune o rețetă de cea mai înaltă calitate și a pune la punct procesul de fabricare a ciocolatei. Secretul constă într-o amestecare deosebit de lentă și atentă, care oferă un buchet de arome specifice și complexe.

Din punct de vedere gustativ, Selecția Belcolade Amber Cacao-Trace te conduce de la o tratare a caramelului cu unt sărat natural, spre note mai cremoase de lapte fiert, care, de fapt, au și contribuit la celebritatea Belcolade.

Pe lângă faptul că se concentrează pe un gust de calitate superioară, le aduce beneficii și producătorilor de cacao, care primesc un premiu de calitate și un Bonus de Ciocolată suplimentar (de 10 ct) pentru fiecare kilogram de ciocolată vândut. Aceste plăți stimulative le pot asigura suplimentar până la 1 sau 2 salarii lunare.

Este modul nostru de a contribui la susținerea durabilității ciocolatei, pentru o lume excepțională de ciocolată excepțională.

Carat Coverlux Amber

Gustul delicios de caramel al Amber este disponibil și în gama noastră complexă de ciocolată cu Carat Coverlux Amber.

Experții noștri au conceput combinația perfectă dintre notele de aromă de caramel delicat și cremos și calitatea și funcționalitățile deosebite ale Carat Coverlux, ceea ce oferă un gust premium, asociat cu o mușcătură, un luciu și o senzație bucală excelente.

Să nu uităm de prelucrabilitatea finală și de liniștea sufletească pe care o oferă Carat: doar topește și aplică.

Datorită versatilității și a prelucrabilității perfecte ale ciocolatelor noastre Amber, toate produsele pot beneficia, acum, de un spectru de manipulări la fel ca în cazul chihlimbarului, indiferent de metoda utilizată: glazurarea, modelarea, scufundarea, acoperirea, amestecarea ca umplutură, mousse, ganache etc.

Rețetele inspirate, elaborate de echipa noastră de experți în ciocolată și patiserie, sunt disponibile pentru a vă susține creativitatea infinită.

Urmăriți canalele noastre Media Sociale sau luați legătura cu reprezentantul Dvs. local Puratos.

Amber, noua nestemată de ciocolată pentru toate creațiile tale!