Pâine Moldovenească

Ingrediente

Aluat
Făină de grîu 1000 g
Făină de malai 100 g
O-Tentic Durum 40 g
Apă 800 g
Sare 20 g
Ulei 40 g
Brînză de oi 200 g
Mărar proaspăt 40 g

Cum se obține Pâinea Moldovenească?

proces tehnologic

Caracteristicile produsului

Nivel complexitate:  

Important:

Începeți malaxarea cu făina de grîu, mălai, sare și apă. 70-80% de apă se adaugă la începutul malaxării, restul apei se adaugă după ce aluatul devine omogen și bine dezvoltat. La sfîrșitul malaxării adăugați uleiul, mărarul și brînza de oi tăiată cubulețe.

Această rețetă poate fi făcută și prin metoda cu fermentare pe noapte!

Specificații

  • Brutărie
  • Pâine albă - franzelă
  • Pâine rustică

Descoperă

Rețete asociate