Salamanca

Ingrediente

Cum se obține torta Salamanca?

proces tehnologic

Recomandări

  • Din checul obținut tăiați 6 discuri cu diametrul de 14 cm
  • Puneți checul tăiat în 3 cercuri de 14 cm, cu pelicula de acetat pe margina din interiorul cercului
  • Turnați peste fiecare disc de chec 180 g de Carat Creamy
  • Peste Carat Creamy puneți un alt disc de chec și lăsați la congelator pe noapte
  • Pregătiți 3 cercuri cu diametrul de 16 cm, cu pelicula de acetat în interior
  • Turnați doar până la jumatatea cercului de 16 cm mousse-ul de ciocolată
  • Introduceți în mousse checul cu Creamy pregatit în prealabil
  • Lăsați pe noapte la congelator

Caracteristicile produsului

Nivel complexitate:  

Specificații

  • Mousse-uri și șarlote
  • Patiserie

Descoperă

Rețete asociate