Tartă de ciocolată și vișină

Ingrediente

Aluatul pentru tartă
Făina 750 g
Făină de migdale 100 g
Zahăr pudră 300 g
Unt 450 g
Sare 15 g
Ouă 160 g
Checul de vișină
Tegral Satin Dark Moist Cake 1000 g
Ouă 400 g
Ulei 400 g
Apă 200 g
Topfil Vișină (40%) 200 g
Crema de ciocolată
Frișcă 35% 1000 g
Frișcă 35% spumată 400 g
Belcolade Noir 400 g

Cum se obține o tartă de ciocolată și vișină

proces tehnologic

Caracteristicile produsului

Nivel complexitate:  

  • Coaceți tartele în care să puneți mai întîi un strat de Topfil Vișină 
  • Deasupra puneți un strat de chec de vișină 
  • Adăugați mousse-ul de ciocolată 
  • Decorați cu un strat subțire de ciocolată și mousse

Specificații

  • Torturi și prăjituri în straturi
  • Checuri
  • Patiserie

Descoperă

Rețete asociate