Soluțiile Puratos care vă ajută să creați produse de Paște cu conținut redus de zahăr, fără să compromiteți gustul!

13 apr. 2020

Cum poți răspunde aspirațiilor consumatorilor moderni pentru un stil de de viață mai sănătos, totodată oferindu-le bucuria de a mânca produse delicioase.

Abordarea Puratos

Oamenii din întreaga lume se străduiesc să ducă un mod de viață mai sănătos și echilibrat, astfel încât să se poată bucura de lucrurile bune mai mult timp și într-o lume mai bună. Producatorii descoperă “un altfel de consumator“.

De aceea, la Puratos ne străduim să inovăm pentru a oferi soluții mai sănătoase în fiecare zi. Îmbunătățim continuu gama noastră de produse.

Angajamentul nostru față de această generație și de următoarele este că:

“Va fi doar mai bine“!

Zahăr. Cât de mult sau cât de puțin?

Zahărul joacă un rol important în produsele de panificație, cofetărie și ciocolată, nu doar pentru gust, ci și pentru funcționalitate.

Dar, cunoaștem că consumul ridicat de zahăr este asociat cu riscul de boli precum obezitatea, diabetul, bolile cardiovasculare și dentare.

Totodată, consumatorii sunt în cautarea alternativelor cu conținut scăzut de zahăr, dar, nu doresc să sacrifice gustul.

Din acest motiv, Puratos a creat o gamă de ingrediente cu conținut redus de zahăr, care te ajută să creezi produse ce răpund așteptărilor înalte de gust, fiind aliniate la noile recomandări a OMS privind consumul de zahăr.

Tegral Cozonac Madre NSA (no sugar added)

Mix complex pentru obținerea cozonacilor fără zahăr adăugat, sau cu conținut redus de zahăr. Are la bază doar ingrediente naturale și cele mai noi tehnologii de prospețime și fermentare.

  • Fără zahăr adăugat. Conține stevia, înlocuitor natural de zahăr. Totuși produsul finit are un gust bogat și grad de dulceață echilibrat.
  • Bazat pe tenologii noi de fermentare și prospețime
  • Oferă produsului finit gust și aromă bogată de portocale
  • Miez pufos, ușor umed, textură nesfărâmicioasă, mușcătură scurtă
  • Etichetă mai curată.

Carat Coverlux Dark SR (sugar reduced)

Glazură premium, cu aplicații multiple în patiserie și cofetărie. Posedă gust intens și proprietate de topire similară ciocolatei naturale. Conține cu 30% mai puțin zahăr.

  • Același gust și funcționalitate excelentă
  • Cu 30% mai puțin zahăr. Zahărul este înlocuit cu fibră din rădăcină de cicoare
  • Bogat în fibre. Cover Lux Dark SR conține 19,5% fibre/100 g, ceea ce va contribui la conținutul de fibre a produsului finit.

HAI CĂ SE POATE! MAI PUȚIN ZAHĂR, MAI MULTĂ SAVOARE!