Puratos este hotărât să le ofere angajaților săi un mediu de lucru profesionist, unde învățarea continuă și dezvoltarea carierei sunt elemente esențiale. Îmbinând știința cu arta, tradiția cu inovația și privind totodată spre viitor, cultura „magică” Puratos te va ajuta să îți valorifici talentul în cadrul organizației noastre.

Cu o prezență internațională importantă, produsele și serviciile companiei sunt disponibile în peste 100 de țări, avem peste 70 de filiale și mai mult de 9000 de angajați în toată lumea.

Aceasta reprezintă o creștere dublă a numărului de angajați față în ultimii 10ani. Ne încurajăm angajații să colaboreze și să își asume meritele acestor realizări, prin dezvoltarea unor soluții eficiente care produc beneficii și contribuie astfel la succesul clienților noștri.

Cum să îți crești propria ”magie” în spiritul Puratos?

Vei începe programul de învățare în prima zi când, în calitate de nou venit, vei participa la programul nostru Puratos Welcome Journey. Ca prim pas în acest program de integrare, îți vom prezenta istoria, cultura, produsele noastre, abordarea noastră față de clienți și consumatori, dar și angajamentul nostru față de sustenabilitate. Pentru aceasta, vei participa la întâlniri cu ceilalți colegi, la jocuri și activități, la care se adaugă un curs electronic interactiv.

Un mediu care încurajează colaborarea

Puratos crede cu tărie în colaborare. Ne împărtășim cunoștințele la nivel global prin intermediul rețelelor noastre interne și externe, aplicând cele mai bune practici, inovații și aptitudini la nivelul organizației. Colaborăm în echipe multidisciplinare dar și cu parteneri de afaceri externi, inclusiv cu clienții noștri (B2B) și cu clienții acestora (consumatorii, B2C).

Puratos crede în obiective pe termen lung, nu în câștiguri rapide. Mai exact, „investește în viitor” în mod activ. O dovadă în acest sens este investiția în cele 81 de Centre de Inovație la nivel global și faptul că investim anual 2,2% din cifra de afaceri în cercetare și dezvoltare.

Puratos University, o experiență ”distinctivă”

Inovația fiind esența tuturor lucrurilor pe care le întreprindem, Puratos își demonstrează angajamentul față de învățarea continuă prin intermediul Puratos University, oferind o experiență de învățare mixtă, care susține dezvoltarea de-a lungul parcursului profesional.

Programul nostru personalizat de leadership (Puratos Leadership Program) îi transformă pe liderii din prezent și pe cei viitori în ambasadori pasionați ai culturii noastre „magice”. Devenind „parteneri de încredere în inovație”, aceștia pot reuși mai repede și mai eficient într-un mediu de lucru provocator și performant.

Pentru mai multe detalii și pentru a face primul pas în acest parcurs captivant, consultă posturile disponibile aici !