Găsește produse

Descoperă o gamă completă de produse inovatoate și materii prime pentru specialitățile de brutărie, patiserie și ciocolaterie.

Descoperă

Găsește rețete

De la inspirație la creație. Caută idei noi pentru următoarea rețetă.

Descoperă

Servicii

Dezvolta concepte de produse, aplică idei împărtășite de experți în nutriție, interacțiunea ingredientelor și combinarea alimentelor sau participă la seminare.

Descoperă

Opinii ale consumatorilor

De la înțelegerea tendințelor, comportamentului și atitudinii consumatorilor până la acțiuni concrete și oportunități de afaceri.

Descoperă

Moldova

Noutăți

Amber: cea mai recentă inovație în Ciocolată elaborată de către Puratos

Amber: cea mai recentă inovație în Ciocolată elaborată de către Puratos

Ciocolata Belcolade Amber are o culoare pal-aurie, strălucitoare și caldă. La fel ca și piatra prețioasă de chihlimbar, Ciocolata Amber este în totalitate naturală, cu arome proprii și un gust fin cu nuanțe de caramelă.

Mai multe noutăți

Descoperă

Angajamentele noastre

Biblioteca de Maiele

Biblioteca de Maiele

Amplasată în cadrul Center for Bread Flavour din Sankt-Vith, Belgia, Biblioteca de Maiele reunește o colecție unică de maiele din toată lumea, fiecare având propriile caracteristici distincte. Biblioteca este o inițiativă non-profit care le oferă brutarilor șansa de a-și conserva și întreține maielele, contribuind astfel la îmbogățirea patrimoniului cultural al umanității.

Școlile de brutărie

Școlile de brutărie

Din dorința de a oferi șanse la dezvoltarea unor tineri pasionați și care nu au acces la resurse de educație și formare în domeniul brutăriei, patiseriei și al ciocolatei, compania Puratos a investit și a fondat două școli de brutărie, una în Brazilia și una în India.

Citește mai multe

Descoperă

Video-urile noastre