Taste Tomorrow

Cele mai importante tendințe în 2024

Top 3 tendințe în panificație pentru 2024

Consumatorii își doresc produse proaspete, apreciază măiestria și continuă să caute confort în rețetele tradiționale autentice.

Top 3 tendințe în domeniul cofetăriei și patiseriei în 2024

Consumatorii sunt în căutare de produse tradiționale autentice, produse clasice cu un twist și răsfăț permisiv.

Top 3 tendințe în domeniul ciocolateriei în 2024

Consumatorii cer mai mult de la ciocolată decât de la dulciuri în general. Transparența și consumul conștient reprezintă una dintre primele trei tendințe.

Rămâi în contact cu clienții tăi

Vrei perspective noi despre sănătate, comoditate, experiență, digitalizare și multe altele pentru a stimula inovația în domeniul brutăriei, patiseriei, cofetăriei și ciocolateriei? Sau dorești mai multe informații despre sondajul nostru global cu privire la consumatori? 

Suntem bucuroși să te ajutăm! Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

SĂ FACEM VIITORUL PRODUSELOR ALIMENTARE O REALITATE A ZILELOR NOASTRE

Consumul (sănătos) conștient, bazat pe plante, produse artizanale,... comportamentul consumatorului este în continuă schimbare.

De aceea, în urmă cu peste 10 ani, am dezvoltat propriul nostru proiect de cercetare pentru consumatori numit Taste Tomorrow. Urmărim comportamentele, tendințele și alegerile consumatorilor locali și globali, folosind o combinație de interviuri și tehnologie semantică de inteligență artificială. Acest lucru ne permite să urmărim evoluția trendurilor și să dezvăluim noi tendințe în domeniul panificației, patiseriei și ciocolateriei.

În plus, toate datele pe care le colectăm sunt susținute de rețeaua noastră globală de detectare a tendințelor, de cercetarea senzorială exhaustivă și de parteneriate unice cu cercetători, creatori de arome și universități.

Cum aceste informații vin în sprijinul afacerii tale?

  • Sunteți întotdeauna informați despre cele mai recente tendințe în materie de panificație, patiserie și ciocolaterie. La nivel global și local.
  • Obțineți o perspectivă globală asupra industriei alimentare de astăzi și previziuni despre direcția în care s-ar putea îndrepta în viitor.
  • Obțineți perspective și cunoștințe noi din piață despre orice colț al lumii.
  • Rămâneți în legătură cu clienții și descoperiți noi oportunități.

Dorești să fiți la curent cu cele mai recente tendințe și inovații din domeniul dumneavoastră? Solicită o prezentare cu cele mai recente informații pe site-ul Taste Tomorrow.

Ultimele tendințe și noutăți

Ultimele articole

Download

Descoperiți ce înseamnă Taste Tomorrow în acest material de o pagină

Descarcă materialul

Website Taste Tomorrow

Mergeți pe tastetomorrow.com pentru a descoperi mai multe informații și articole despre tendințele de consum globale și locale.

Citește mai mult