Belcolade: O ciocolată, infinite posibilități

6 iul. 2023

Ciocolată Reală Belgiană
Ciocolaterie
Blog

La Belcolade, înțelegem cât este de important ca voi, profesioniștii, să puteți profita de potențialul maxim pe care îl aduce fiecare picătură de ciocolată. De aceea, gama noastră unică de ciocolată reală belgiană oferă posibilități nelimitate pentru creațiile tale din ciocolată, de la produse de patiserie delicate și deserturi somptuoase până la băuturi delicioase. Continuați să citiți pentru a descoperi cum să valorificați întregul potențial al fiecărei picături de ciocolată Belcolade.

CUM SĂ VĂ DEZVĂLUIȚI POTENȚIALUL PENTRU CIOCOLATĂ CU BELCOLADE?

Ciocolată reală belgiană de calitate superioară

Descoperiți o gamă extinsă de ciocolată belgiană cu profiluri aromatice rafinate și versatile.

Rețete inspiraționale din întreaga lume

Sunteți mereu în căutare de idei noi pentru a vă diversifica și diferenția? La fel și experții noștri în ciocolată Belcolade! Aceștia creează rețete captivante, testate cu atenție, pentru a vă ajuta să vă uimiți clienții.

Expertiză tehnică personalizată

De la ateliere de lucru și demonstrații digitale, la seminarii, cei mai mari ciocolatieri, cofetari și patiseri din lume împărtășesc cunoștințele despre ciocolată și producția acesteia.

Descoperă mai multe rețete
Tartă cu fistic
O tartă delicioasă care combină cu succes gustul natural de zmeură și aroma captivantă a fisticului.
Nutty Mignardise
Această rețetă de Mignardise cu nuci este un desert perfect pentru orice ocazie. Preparată cu ciocolată Belcolade și Cryst-o-fil, această rețetă vă va impresiona cu siguranță oaspeții. Încercați-o astăzi!
Pădurea de Aramă
Experții Puratos te ajută sa transformi deserturile clasice în deserturi excepționale. ”Pădurea de Aramă” este o transformare a renumitului tort ”Pădurea Neagră”, cu accente delicioase de caramelă sărată și culoare aurie datorită cuverturii Carat Decorcrem Amber.
Pădurea Neagră
Căutați un desert delicios? Încearcă rețeta noastră clasică Padurea Neagră cu ciocolată premium, frișcă și vișine. Perfectă pentru orice ocazie!
Amber Gourmet
Perfecțiunea imperfectă a glazurii Amber Gourmet, combinată cu un decor modern și rafinat redă acestei prăjituri farmec și un aspect apetisant. Este o combinație de texturi, crocant pe exterior și foarte fin pe interior.
Ruladă cu ciocolată
Ruladă cu ciocolată cu efect seducător
Salted Caramel Éclair
Carat Decorcrem Amber se topește la 45-50°C. Eclerele se glazurează la temperatura de aplicare 35-38°C.
Sendviș din înghețată cu vanilie și stracciatella
Răsfățați-vă cu gustul bogat și cremos al înghețatei de vanilie și stracciatella făcută cu ciocolată Belcolade de calitate superioară. Încercați chiar astăzi rețeta noastră!
Blondina
Tradiții românești reinventate. Amandina este unul dintre cele mai populare deserturi românești, fiind cunoscut pentru gustul bogat de rom și cacao.