Salted Caramel Éclair

Compoziție
  1. Coajă ecler 

  2. Cremă 

  3. Glazura Decorcrem Amber 

  4. Decor

PAȘII PE CARE TREBUIE SĂ ÎI PARCURGEȚI ÎN REALIZAREA REȚETEI

Rețeta coajă ecler
Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 min, apoi 5-6 min la viteză mare. Regimul de coacere pentru cuptorul cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Regimul de coacere pentru cuptorul cu convecție: la 170°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.

Rețeta crema
Se prepară din timp, ganache-ul din Whippak si Carat Coverlux Amber. Se aduce Whipak la punctul de fierbere, se adaugă peste Carat Coverlux Amber și se amestecă până se topește și devine o compoziție omogenă. Compoziția se lasă la frigider timp de 12 ore să se stabilizeze. Se mixează Cremyco cu apa la 4°C (0,35:1), la viteza mare timp de 3-5 min. Ganache-ul rece se mixează, cu telul, timp de 4 minute la viteză mare, apoi se mixează cu crema obținută din Cremyco.

Glazura
Carat Decorcrem Amber se topește la 45-50°C. Eclerele se glazurează la temperatura de aplicare 35-38°C.

#CreeazăArtăCuCarat

Indiferent dacă te afli în căutarea soluțiilor pentru figurine, înrobare, decorare, aromare sau injectare, cuverturile și umpluturile de cofetărie Carat vă asigură conviniență în utilizare și performanță de top de fiecare dată. Experții Puratos au creat concepte care nu se încadrează în tipare. Inspiră-te, creează și răsfață-ți clienții cu deserturi spectaculoase!

Specificații

  • Ciocolaterie
  • Patiserie