Salted Caramel Éclair

Compoziție
  1. Coajă ecler 

  2. Cremă 

  3. Glazura Decorcrem Amber 

  4. Decor

PAȘII PE CARE TREBUIE SĂ ÎI PARCURGEȚI ÎN REALIZAREA REȚETEI

Rețeta coajă ecler
Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 min, apoi 5-6 min la viteză mare. Regimul de coacere pentru cuptorul cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Regimul de coacere pentru cuptorul cu convecție: la 170°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.

Rețeta crema
Se prepară din timp, ganache-ul din Whippak si Carat Coverlux Amber. Se aduce Whipak la punctul de fierbere, se adaugă peste Carat Coverlux Amber și se amestecă până se topește și devine o compoziție omogenă. Compoziția se lasă la frigider timp de 12 ore să se stabilizeze. Se mixează Cremyco cu apa la 4°C (0,35:1), la viteza mare timp de 3-5 min. Ganache-ul rece se mixează, cu telul, timp de 4 minute la viteză mare, apoi se mixează cu crema obținută din Cremyco.

Glazura
Carat Decorcrem Amber se topește la 45-50°C. Eclerele se glazurează la temperatura de aplicare 35-38°C.

#CreeazăArtăCuCarat

Indiferent dacă te afli în căutarea soluțiilor pentru figurine, înrobare, decorare, aromare sau injectare, cuverturile și umpluturile de cofetărie Carat vă asigură conviniență în utilizare și performanță de top de fiecare dată. Experții Puratos au creat concepte care nu se încadrează în tipare. Inspiră-te, creează și răsfață-ți clienții cu deserturi spectaculoase!

Specificații

  • Ciocolaterie
  • Patiserie
Încearcă toate rețetele
Tort Doboș Amber
Ingredientul Carat Coverlux Amber folosit la realizarea decorului și a cremei transformă acest clasic românesc într-un desert cu aspect nobil, auriu și gust fin de caramelă sărată.
Cozonac artizanal
Cozonacul este unul dintre cele mai populare deserturi de Paşti. Tradiția spune că dacă nu ai cozonac pe masă înseamnă că nu sărbătorești. Transformarea unui produs cu o istorie de secole a fost posibilă datorită Inovațiilor Carat.
Caramel Napoleon
Un desert înrădăcinat în tradiția moldovenească, dar cu o nouă nuanță de gust - de caramelă sărată.
Blondina
Tradiții românești reinventate. Amandina este unul dintre cele mai populare deserturi românești, fiind cunoscut pentru gustul bogat de rom și cacao.
Cozonac cu conținut redus de zahăr
Carat Coverlux Dark SR se topește la temperatura de 45-48°C și se lasă să se răcească la temperatura de utilizare de 40°C.
Amber Gourmet
Perfecțiunea imperfectă a glazurii Amber Gourmet, combinată cu un decor modern și rafinat redă acestei prăjituri farmec și un aspect apetisant. Este o combinație de texturi, crocant pe exterior și foarte fin pe interior.
Golden Eclair
O explozie de gust și eleganță, oferită de cele două ingrediente cheie Carat Decorcrem Amber, o cuvertură moale cu gust de caramelă sărată și culoare aurie și CPT Stabil, crema custard cu textură untoasă și gust delicat de lapte și vanilie.
Salted Caramel Éclair
Carat Decorcrem Amber se topește la 45-50°C. Eclerele se glazurează la temperatura de aplicare 35-38°C.
Pădurea de Aramă
Experții Puratos te ajută sa transformi deserturile clasice în deserturi excepționale. ”Pădurea de Aramă” este o transformare a renumitului tort ”Pădurea Neagră”, cu accente delicioase de caramelă sărată și culoare aurie datorită cuverturii Carat Decorcrem Amber.
Croissant cu Nuxel
Răsfăță-ți clienții cu croasantul nostru perfect, cu straturi fine de foitaj și crema delicioasă de ciocolată cu alune.
Angel’s Christmas Cake
Cuvertura de cofetărie Carat Decorcrem Amber oferă acestui tort un aspect catifelat și romantic, ce trezește emoții de sărbătoare. Tortul surprinde prin contraste moderne de texturi și gusturi, cremos și crocant, dulce și sărat.
Creează artă cu carat!