Croissant cu Nuxel

#GustăExperiențaCarat

Malaxare

Modelare/Umplere

Coacerea

Indiferent dacă te afli în căutarea soluțiilor pentru figurine, înrobare, decorare, aromare sau injectare, cuverturile și umpluturile de cofetărie Carat vă asigură conviniență în utilizare și performanță de top de fiecare dată. Experții Puratos au creat concepte care nu se încadrează în tipare. Inspiră-te, creează și răsfață-ți clienții cu deserturi spectaculoase!

CARAT oferă o gamă largă de umpluturi și cuverturi de cofetărie, care completează gustul, aspectul și aroma produselor finite cu nuanțe delicioase de ciocolată. Fiecare produs din gama Carat se potrivește cerințelor brutarilor, patiserilor și ciocolatierilor atât industriali cât și artizanali.

Ingredinetele de bază a produselor din gama CARAT sunt pudrele de cacao și grăsimile vegetale atent selecționate, care redau un gust excelent, textură fină și viscozitate potrivită pentru orice aplicație.

Sortimentul CARAT conține produse care se adresează unor nevoi specifice, cum ar fi umpluturi și cuverturi de cofetărie cu conținut redus de zahăr, fără grăsimi de palmier sau grăsimi hidrogenate, cu pudre de cacao și grăsimi vegetale sustenabile.

Oamenii din întreaga lume, se străduiesc să ducă un mod de viață mai sănătos și echilibrat, astfel încât să se poată bucura de lucrurile bune mai mult timp și într-o lume mai bună. Producatorii descoperă “un altfel de consumator“.