#CreeazăArtăCuCarat

#CreeazăArtăCuCarat

Indiferent dacă te afli în căutarea soluțiilor pentru figurine, înrobare, decorare, aromare sau injectare, cuverturile și umpluturile de cofetărie Carat vă asigură conviniență în utilizare și performanță de top de fiecare dată. Experții Puratos au creat concepte care nu se încadrează în tipare. Inspiră-te, creează și răsfață-ți clienții cu deserturi spectaculoase!

Amandina Blondina

Amandina Blondina

Tradiții românești reinventate. Amandina este unul dintre cele mai populare deserturi românești, fiind cunoscut pentru gustul bogat de rom și cacao. Desertul “Blondina“ te cucerește cu un gust și aspect nou, prin adăugarea cuverturii de cofetărie Carat Coverlux Amber – o notă rebelă de caramel sărat și nuanță aurie. Grație acestui ingredient, savoarea capătă noi experiențe!

Cozonac artizanal

Cozonac artizanal

Cozonacul este unul dintre cele mai populare deserturi de Paşti. Tradiția spune că dacă nu ai cozonac pe masă înseamnă că nu sărbătorești. Transformarea unui produs cu o istorie de secole a fost posibilă datorită Inovațiilor Carat. Decorat cu cuvertura catifelată Carat Coverlux Amber, rămâne același cozonac traditional, pufos, dar capătă un aspect nou și o eleganță deosebită. Creează artă cu Carat în patiseria ta!

Pădurea de aramă

Pădurea de aramă

Experții Puratos te ajută sa transformi deserturile clasice în deserturi excepționale. ”Pădurea de Aramă” este o transformare a renumitului tort ”Pădurea Neagră”, cu accente delicioase de caramelă sărată și culoare aurie datorită cuverturii Carat Decorcrem Amber.

Descoperă Inovațiile Carat

Ca deserturile tale să bucure gusturile şi să încânte pe oricine, #CreeazăArtăcuCarat - o gamă largă de glazuri și umpluturi delicioase, care completează gustul, aspectul și aroma produselor finite cu nuanțe de ciocolată.

Carat Coverlux Amber - cuvertură de cofetărie albă cu gust catifelat de caramelă și culoare auriu pal.

Carat Decorcrem Amber - cuvertură de cofetărie moale cu gust de caramelă sărată și culoare aurie.

Carat Coverlux Dark SR - cuvertură de cofetărie premium cu conținut redus de zahăr.

Carat Nutolade - umplutură de cofetărie sustenabilă cu gust superior de alune

Completați formularul pentru a descărca trei lecții video cu tehnici exclusive de decor!