Amber Gourmet

Compoziție
Joconde 40x60 cm
Crema
Glazura Gourmet

Ingrediente

Rețeta Jaconde
Ouă 275 g
Zahăr pudră 150 g
Făină alune de pădure 175 g
Făină 50 g
Unt 37 g
Albuș 150 g
Zahăr 75 g
Rețeta Crema
Carat Coverlux Amber 100 g
Festipak 40 °C 150 g
Carat Decorcrem Amber 150 g
Festipak 4 °C 200 g
Mascarpone 150 g
Rețeta Glazura Gourmet
Carat Coverlux Amber 800 g
Carat Decorcrem Amber 200 g
Alune de pădure 200 g

Cum să prepari o prăjitură originală, de culoarea chihlimbar-ului și gust deosebit de lapte fiert cu note fine de vanilie

Metoda de lucru Jaconde

Se mixează ouăle, zahărul, făina de alune de pădure la viteza maximă, timp de 10-15 min. Se topește untul și se incorporează. Se mixează separat albușurile cu zahăr. Făina cernută se incorporează în amestecul din ou. Apoi se incorporează bezeaua în doua etape. Cuptorul se preâncălzește la 210°C. Aluatul se întinde pe hârtia de copt și se coace 5-8 min. * Înainte de asamblare, blaturile se însiropeaza cu cafea naturală.

Metoda de lucru Crema

Glazura Coverlux Amber se topește la 45°C. Frișca Festipak se încălzește la 40°C și se combină cu glazura. Ganache-ul se emulsionează cu ajutorul unui blender de mână. Se adaugă Decorcrem Amber topit la 40°C, amestecul din nou se procesează cu blenderul. În bolul de la mixer, se omogenizează mascarpone cu frișca Festipak rece. Amestecul din Coverlux Amber și Decorcrem Amber se omogenizează cu amestecul din mascarpone. Se lasă să se stabilizeze la frigider, timp de 6 ore.

Metoda de lucru Glazura Gourmet

Separat se topește glazura Coverlux Amber și Decorcrem Amber la 45°C, se adaugă alunele de pădure prăjite și tocate. *Prăjiturile Amber Gourmet se glazurează congelate.

Caracteristicile produsului

Nivel complexitate:  

Specificații

  • Mixuri pentru ckecuri si pandishpan
  • Torturi și prăjituri în straturi
  • Patiserie
  • Ciocolaterie

Produse Puratos folosite în realizarea rețetei

  • Carat Coverlux Amber
  • Carat Decorcrem Amber
  • Festipak