15 minute la 190°C, apoi se scade tempreatura la 170°C. Cuptor de tip convecție cu abur. Deschideți clapeta în ultimele 2 minute. După copt: glazurați cu harmony sublimo
Se aduce laptele la fierbere, apoi se toarnă Extraglace Vanille în el și se amestecă cu un mixer manual timp de 3 minute, până se obține o textură fină și omogenă. Se răcește rapid până la 7°C, se acoperă cu folie de plastic și se introduce în frigider timp de 12 ore pentru a se matura. Turnați amestecul în mixerul cu centrifugă și bateți-l până când obțineți o consistență pufoasă. Pe măsură ce înghețata se apropie de finalizare, adăugați treptat ciocolata temperată în mixer în timp ce acesta este în mișcare. Acest lucru va crea un efect de stracciatella pe măsură ce ciocolata este dispersată uniform în tot amestecul. Scoateți înghețata și puneți-o în forme de silicon cu diametrul de 8 cm și adâncimea de 2 cm. Puneți în congelator la -20°C până la utilizare.
Se combină smântâna, sarea și untul într-o oală și se încălzește până la fierbere. Lăsați amestecul să se răcească la 40°C. Între timp, încălziți caramelul la aproximativ 40-45°C și amestecați-l cu compoziția din smântână. Folosiți un mixer de mână pentru a amesteca bine compoziția înainte de a o acoperi cu o folie de plastic și de a o păstra la frigider la 4°C. Înainte de utilizare, încălziți ușor amestecul și amestecați-l ușor cu o spatulă.
224Kcal
Valoare energetică
949Kj
Valoare energetică
2.4g
Grăsimi
0.9g
Saturate
40g
Carbohidrați
0.5g
Zaharuri
*
Valoare energetică 224Kcal | ||
Valoare energetică 949Kj | ||
Grăsimi 2.4g | ||
Saturate 0.9g | ||
Carbohidrați 40g | ||
Zaharuri 0.5g | ||
Fibers 2.44g | ||
Proteine 6.4g | ||
Salt 1.2mg |