Nutty Mignardise

ingrediente

Metodă de preparare

Pași pentru realizarea acestei rețete:

Ciocolată cu lapte

Se temperează Belcolade Selection Lait 35% Cacao-Trace și se întinde la o grosime de 2 mm. Se lasă să se întărească timp de 3 minute la o temperatură de 20-22°C. Se taie discuri cu diametrul de 3 cm și se pun deoparte.


Nutty filling
Se înmoaie PatisFrance Gianduja și se amestecă până se obține o textură omogenă, care se poate folosi ca o pastă. Se pun 4 g de umplutură pe discurile cristalizate și se pune un bețișor în centru. Se lasă să se întărească timp de 10 min în frigider la 16°C.

Ciocolată cu lapte

Temperați Belcolade Selection Lait 35% Cacao-Trace și înmuiați bețișoarele rotunde decorate în ciocolata temperată înainte de a se întări.

Înainte ca ciocolata temperată să se întărească, presărați deasupra câteva semințe de in și semințe de chia. Se lasă să se întărească timp de 5 minute la o temperatură de 20-22°C. Puneți în frigider la 16°C și lăsați să se cristalizeze timp de 20 min.


Crema Giuanduja
Se înmoaie Belcolade Cryst-o-fil Lait și se adaugă PatisFrance Gianduja 36%. Se amestecă până când se aerisește și se poate folosi ca o pastă. Puneți o spirală frumoasă din această umplutură cu nuci deasupra părții anterioare și decorați cu ciocolată Belcolade Selection Lait Cacao-Trace.

Nutty Mignardise

Autor: Stef Aerts (Chocolate Application Specialist )

Descoperă Nutrition info

597Kcal
Valoare energetică

2.481Kj
Valoare energetică

42g
Grăsimi

17g
Saturate

31g
Carbohidrați

35g
Zaharuri

*