Se temperează Belcolade Selection Lait 35% Cacao-Trace și se întinde la o grosime de 2 mm. Se lasă să se întărească timp de 3 minute la o temperatură de 20-22°C. Se taie discuri cu diametrul de 3 cm și se pun deoparte.
Temperați Belcolade Selection Lait 35% Cacao-Trace și înmuiați bețișoarele rotunde decorate în ciocolata temperată înainte de a se întări.
Înainte ca ciocolata temperată să se întărească, presărați deasupra câteva semințe de in și semințe de chia. Se lasă să se întărească timp de 5 minute la o temperatură de 20-22°C. Puneți în frigider la 16°C și lăsați să se cristalizeze timp de 20 min.
Autor: Stef Aerts (Chocolate Application Specialist )
597Kcal
Valoare energetică
2.481Kj
Valoare energetică
42g
Grăsimi
17g
Saturate
31g
Carbohidrați
35g
Zaharuri
*
| Valoare energetică 597Kcal | ||
| Valoare energetică 2.481Kj | ||
| Grăsimi 42g | ||
| Saturate 17g | ||
| Carbohidrați 31g | ||
| Zaharuri 35g | ||
| Proteine 8.9g | ||
| Salt 0.17mg |