Ruladă cu ciocolată

Compoziție și decor:

  1. Blat
  2. Crema de ciocolată
  3. Decorcrem Dark

Pandişpanul se decupează în funcție de dimensiunea dorită a ruladei. Se întinde un strat de cremă de ciocolată şi se rulează. Rulada se lasă la rece pentru câteva ore, apoi se acoperă cu Decorcrem dark.

Modul de preparere:

Blatul
Se mixează Tegral Satin Dark Moist Cake cu ouăle, apa și Pronto la viteză mare, timp de 7 min. La final, se încorporează uleiul la viteză mică. Aluatul se întinde pe hârtia de copt (tava 40x60 cm). Regimul de coacere pentru cuptorul cu convenţie: 165°C timp de 18-20 min.

Crema de ciocolată
Preparăm crema anglaise: Frişca şi laptele se fierbe, se toarnă peste compoziţia de gălbenuşuri şi zahăr. Se amestecă la foc mic, până atinge temperatura de 83°C. Adăugăm gelatina hidratată şi ciocolata. Procesăm cu blenderul. Lăsăm la rece pentru 5-6h. Mixăm cu paleta la viteză medie, până crema devine densă.

Decorul
Carat Decorcrem Dark 510 CT se topeşte la 50°C, se adaugă uleiul de floarea soarelui. Rulada se glazurează la temperatura de aplicare a cuverturii, de 42-45°C.

Ruladă delicioasă cu ciocolată

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

#GustăExperiențaCarat

Indiferent dacă te afli în căutarea soluțiilor pentru figurine, înrobare, decorare, aromare sau injectare, cuverturile și umpluturile de cofetărie Carat vă asigură conveniență în utilizare și performanță de top de fiecare dată. Experții Puratos au creat concepte care depășesc așteptările. Inspiră-te, creează și răsfață-ți clienții cu deserturi spectaculoase!

CARAT oferă o gamă largă de umpluturi și cuverturi de cofetărie, care completează gustul, aspectul și aroma produselor finite cu nuanțe delicioase de ciocolată. Fiecare produs din gama Carat se potrivește cerințelor brutarilor, patiserilor, cofetarilor și ciocolatierilor, atât industriali cât și artizanali.