Biscuiți cu Nuxel și Carat Grains

#GustăExperiențaCarat

Compoziție și Decor

  1. Aluat 50 g 
  2. Umplutura din Nuxel 10 g
  3. Decor: Coverlux Milk

Modul de preparare

Aluatul

În bolul unui mixer se adaugă untul la temperatura camerei, se mixează cu

zahărul (3-4 min) și se adaugă treptat ouăle. La final adăugăm făina cu

bicarbonatul de sodiu şi Carat grains. Se amestecă, până obţinem un aluat omogen. Din acest aluat formăm biluţe de 50 g, poşăm în centru 10 g de nuxel şi le modelăm.

Coacem la T= 175°C, timp de 15-18 min.

Glazurare

Pentru a glazura biscuiţii cu Coverlux Milk, acesta se încălzeşte la temperatura de 50°C şi se aplică la temperatura de 45°C.

Biscuți cu alune și ciocolată, un deliciu perfect pentru pauza de masă!

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

Descoperă inovația Carat
Prăjitură cu mac și ciocolată
Deliciul perfect pentru iubitorii de gusturi intense.
Tartă cu Nuxel
Posibilitățile sunt infinite alături de Carat Nuxel, așă că, venim cu o nouă rețetă de tartă, gata să își găsească locul în vitrina voastră.
Pădurea de Aramă
Experții Puratos te ajută sa transformi deserturile clasice în deserturi excepționale. ”Pădurea de Aramă” este o transformare a renumitului tort ”Pădurea Neagră”, cu accente delicioase de caramelă sărată și culoare aurie datorită cuverturii Carat Decorcrem Amber.