Cofetăria la alt nivel

Cofetăria la alt nivel

Pasiunea pentru patiserie ne-a adus pe toţi împreună spre o misiune nobilă faţă de clienţii noştri, aceea de a rămâne memorabili. Cucerim toate simţurile, transmitem emoţii şi surprindem prin gust şi textură.

PatisFrance este un brand francez de ingrediente pentru patiseria fină, care aparţine Grupului Puratos.

Din 1946 de când a fost fondat, a devenit lider pe piaţa din Franţa. Valorificăm expertiza noastră franceză oferind produse cu o moştenire şi o istorie transparentă, de cea mai înaltă calitate. 

Selecţia de produse Patis France va oferi patiseriei voastre o latură diferenţiatoare, seducătoare, libertate pentru creativitate infinită şi produse finale cu gust unic.

Gusturile intense şi concentraţiile mari permit utilizarea acestora în cantităţi mici, dar de impact pentru texturile şi aromele produselor finite. 

Gama Starfruit

Gama Starfruit

Piureuri de fructe naturale, cu gust real al fructelor, pentru plăceri mai intense și mai autentice.

Gama Pralirex

Gama Pralirex

Pastă de fistic sau alune, 100% pură. Ideală pentru aromatizarea înghețatei, a cremelor și a umpluturilor de patiserie, a prăjiturilor.

Pralicrac

Pralicrac

Umpluturi subtile și crocante din praline și migdale, fistic, zmeură sau napolitane, ce conferă preparatelor o textură unică și apetisantă.

Gianduja

Gianduja

Umplutură delicioasă din alune și cacao certificată Cacao-Trace

Făină din migdale sau fistic

Făină din migdale sau fistic

Pudră fină din migdale sau fistic, fin macinată, ce poate fi folosită cu ușurință în preparatele de patiserie și cofetărie.