25 oct. 2022
Luna aceasta portofoliul Puratos Moldova s-a îmbogățit cu o gamă complexă de produse premium, fabricate în Franța: PatisFrance. Demonstratorii noștri le-au testat încontinuu și le-au găsit locul în rețete îndrăznețe, mai sănătoase și pline de savoare. Noi, restul echipei, le-am savurat pe nerăsuflate, iar ceea ce putem să vă confirmăm este că sunt o adevărată experiență culinară.
Când ne referim la gust oamenii fac tot timpul asocieri: patiseria unde găsesc acel croasant care se rupe în zeci de foițe și care este proaspăt în fiecare dimineață, brutăria unde chiar dacă nu ajung în 5 minute știu că gustul pâinii cu maia și coaja crocantă nu sunt similare nicăieri în oraș sau cofetăria din mall unde găsesc acel tort aniversar cu gust de caramel sărat.
Prin urmare, consecvența este cheia și recomandăm tuturor clienților noștri să inoveze, să aducă în preajma afacerii lor acel plus de excelență cu care se diferențiază de competiție și cu care își crează o imagine unică pe piață. Specialiștii noștrii sunt aici, disponibili să te ajute cu know-how.
Un alt element important care ajută la decizia de a cumpăra un produs și care împreună cu gustul duc în mod cert la crearea unei amintiri și la felul în care consumatorii s-au simțit atunci când au gustat un anumit preparat este textura.
De la migdalele culese în California, la alunele provenite din Italia și până la fisticul din Iran, produsele de la PatisFrance au diferite texturi și conferă versatilitate în utilizare. Migdalele, fisticul, alunele, nucile sunt utilizate la scară largă în preparate culinare și sunt o inspirație continuă pentru marii chef-cofetari. Aduc un gust mai bogat, mai intens și sunt excelente pentru creațiile din laborator.
Descoperiți toate caracteristicile noilor produse PatisFrance:
Gama Pralirex - au textură fină și sunt ușor de folosit ca umpluturi, ca inserții sau pentru aromatizarea produselor precum frișca, cremele, înghețatele, etc.
Gama Pralicrac - produsele din această categorie au textură crocantă și aduc factorul WOW în discuție.
Folosind gama de produse Pralirex sau Starfruit puteți reduce în mod natural conținutul de zahăr din produsele finite?
În zilele noastre, pofta de „ceva dulce” nu se mai stinge cu o linguriță de miere sau cu un simplu măr atunci când feed-urile paginilor de social media sunt luate cu asalt de sculpturi din ciocolată, clipuri video cu diferite tehnici de manevrare a aluatului sau mousse-uri cu aspect de catifea care sunt testate live.
„În timp ce sunt cu gândul la gustul de altădată, al copilăriei și sunt în căutare de spectaculos, acum, consumatorii pun accentul și pe consumul de alimente cât mai sănătoase și sunt din ce în ce mai atenți la etichete și la conținutul nutritiv al produselor. Am armonizat toate aceste cerințe și așa am luat decizia, ca în această perioada a schimbărilor, asimilată drept o perioadă gri, să venim cu o notă de optimism, cu ceva unic și versatil: Colecția PatisFrance.”
Iurie Perciun - General Manager Puratos Moldova și Puratos Georgia
Prin urmare, poate un cannoli te ispitește la un city break în Italia sau poate un Sacher Torte te face să vrei o vacanță în inima Europei, însă, dacă aproape de casa lor, clienții tăi pot regăsi aceste delicii pentru care vor reveni iar și iar?
Da, în prezent, pentru a ne bucura de experiențe culinare similare, este suficient să ieșim din casă și să căutăm în jurul nostru, fără a fi nevoiți să facem compromisuri, fără a călătorii până în Franța pentru un veritabil Choux de exemplu.
Iar dacă afară este iarnă iar un Tort Exotic te ademenește, nu uitați că, la Puratos, grija pentru sănătatea consumatorilor este una dintre principalele preocupări și astfel devenim un sprijin pentru profesioniștii din piața furnizând soluții pentru orice anotimp.
Alunele și migdalele sunt a treia, respectiv a patra aromă preferată de consumatori imediat după ciocolată și vanilie?
După cum vă spuneam, la Puratos, în laborator, aerul este pudrat cu mireasma noilor produse de la PatisFrance, o colecție de succes, care aduce un plus de eleganță vitrinelor clienților noștri, de la culorile naturale și proeminente ale fructelor culese la maturitate până la gustul desăvârșit și textura crocantă sau fină a specialităților din nuci.
Și toată această vibrație, tehnicienii noștri o iau și o duc mai departe în laboratoarele voastre. Ba mai mult decât atât, ei nu vin singuri ci însoțiți de inovație, creativitate și dibăcie. Cum altfel ar fi fost creată această tartă cu gust veritabil de fistic, de la decor și până în inima din interior și cu gust revigorant de zmeură?
Detaliile mici sunt de regulă cele care fac diferenta atunci când ne propunem să venim cu produse de calitate, savuroase.
La praliné, de exemplu, migdalele măcinate sunt amestecate cu ciocolată de calitate, chiar și cu bucăți de napolitană pentru a aduce acel plus de autenticitate. Sau cum spre exemplu Gianduja care conține ciocolată belgiană cu lapte certificată Cacao-Trace și alune de pădure pentru un gust excepțional, perfect echilibrat.
Consumatorul final, poate nu cunoaște toate aceste detalii, însă atunci când savurează un delicios tort de ciocolată își dă seama de calitatea acestuia, de atenția și migala cu care a fost conceput.
O tartă cu detalii fine și gust desăvârșit de fistic și zmeură.
Gust intens de alune și ciocolată pentru o experiență culinară memorabilă.
O experiență culinară care te duce cu gândul la Franța.
Dacă te-am ispitit cu produsele noastre, completează formularul de mai jos și cere o mostră de produse PatisFrance. Sau cere o demonstrație la tine în laborator! Colegii noștri vor lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.