Experiență senzorială și o vitrină plină de culoare alături de PatisFrance

25 oct. 2022

Tendințe de consum
Inovație și Diferențiere
PatisFrance

Luna aceasta portofoliul Puratos Moldova s-a îmbogățit cu o gamă complexă de produse premium, fabricate în Franța: PatisFrance. Demonstratorii noștri le-au testat încontinuu și le-au găsit locul în rețete îndrăznețe, mai sănătoase și pline de savoare. Noi, restul echipei, le-am savurat pe nerăsuflate, iar ceea ce putem să vă confirmăm este că sunt o adevărată experiență culinară.

În acest articol împărtășim toate detaliile. Citiți mai departe!

Gustul și textura - elementele cheie ale produselor de cofetărie care stimulează simțurile

Când ne referim la gust oamenii fac tot timpul asocieri: patiseria unde găsesc acel croasant care se rupe în zeci de foițe și care este proaspăt în fiecare dimineață, brutăria unde chiar dacă nu ajung în 5 minute știu că gustul pâinii cu maia și coaja crocantă nu sunt similare nicăieri în oraș sau cofetăria din mall unde găsesc acel tort aniversar cu gust de caramel sărat.

Prin urmare, consecvența este cheia și recomandăm tuturor clienților noștri să inoveze, să aducă în preajma afacerii lor acel plus de excelență cu care se diferențiază de competiție și cu care își crează o imagine unică pe piață. Specialiștii noștrii sunt aici, disponibili să te ajute cu know-how.

Interesat de o ofertă personalizată?

Un alt element important care ajută la decizia de a cumpăra un produs și care împreună cu gustul duc în mod cert la crearea unei amintiri și la felul în care consumatorii s-au simțit atunci când au gustat un anumit preparat este textura. 

De la migdalele culese în California, la alunele provenite din Italia și până la fisticul din Iran, produsele de la PatisFrance au diferite texturi și conferă versatilitate în utilizare. Migdalele, fisticul, alunele, nucile sunt utilizate la scară largă în preparate culinare și sunt o inspirație continuă pentru marii chef-cofetari. Aduc un gust mai bogat, mai intens și sunt excelente pentru creațiile din laborator.

Descoperiți toate caracteristicile noilor produse PatisFrance:

  • Gama Pralirex - au textură fină și sunt ușor de folosit ca umpluturi, ca inserții sau pentru aromatizarea produselor precum frișca, cremele, înghețatele, etc.

  • Gama Pralicrac - produsele din această categorie au textură crocantă și aduc factorul WOW în discuție.

  • Gama Starfruit - piureuri de fructe cu gust autentic de fructe.

Știați că...?

Folosind gama de produse Pralirex sau Starfruit puteți reduce în mod natural conținutul de zahăr din produsele finite?

Consumatorii își doresc să fie impresionați de un produs care a fost realizat cu atenție la detalii

În zilele noastre, pofta de „ceva dulce” nu se mai stinge cu o linguriță de miere sau cu un simplu măr atunci când feed-urile paginilor de social media sunt luate cu asalt de sculpturi din ciocolată, clipuri video cu diferite tehnici de manevrare a aluatului sau mousse-uri cu aspect de catifea care sunt testate live.

„În timp ce sunt cu gândul la gustul de altădată, al copilăriei și sunt în căutare de spectaculos, acum, consumatorii pun accentul și pe consumul de alimente cât mai sănătoase și sunt din ce în ce mai atenți la etichete și la conținutul nutritiv al produselor. Am armonizat toate aceste cerințe și așa am luat decizia, ca în această perioada a schimbărilor, asimilată drept o perioadă gri, să venim cu o notă de optimism, cu ceva unic și versatil: Colecția PatisFrance.”

Iurie Perciun - General Manager Puratos Moldova și Puratos Georgia

Prin urmare, poate un cannoli te ispitește la un city break în Italia sau poate un Sacher Torte te face să vrei o vacanță în inima Europei, însă, dacă aproape de casa lor, clienții tăi pot regăsi aceste delicii pentru care vor reveni iar și iar? 

Da, în prezent, pentru a ne bucura de experiențe culinare similare, este suficient să ieșim din casă și să căutăm în jurul nostru, fără a fi nevoiți să facem compromisuri, fără a călătorii până în Franța pentru un veritabil Choux de exemplu.

Iar dacă afară este iarnă iar un Tort Exotic te ademenește, nu uitați că, la Puratos, grija pentru sănătatea consumatorilor este una dintre principalele preocupări și astfel devenim un sprijin pentru profesioniștii din piața furnizând soluții pentru orice anotimp. 

Știați că...?

Alunele și migdalele sunt a treia, respectiv a patra aromă preferată de consumatori imediat după ciocolată și vanilie?

Sursa: Studiul Taste Tomorrow 2021

Îndrăzniți să inovați în laborator și surprindeți-vă clienții

După cum vă spuneam, la Puratos, în laborator, aerul este pudrat cu mireasma noilor produse de la PatisFrance, o colecție de succes, care aduce un plus de eleganță vitrinelor clienților noștri, de la culorile naturale și proeminente ale fructelor culese la maturitate până la gustul desăvârșit și textura crocantă sau fină a specialităților din nuci.

Și toată această vibrație, tehnicienii noștri o iau și o duc mai departe în laboratoarele voastre. Ba mai mult decât atât, ei nu vin singuri ci însoțiți de inovație, creativitate și dibăcie. Cum altfel ar fi fost creată această tartă cu gust veritabil de fistic, de la decor și până în inima din interior și cu gust revigorant de zmeură?

Detaliile mici sunt de regulă cele care fac diferenta atunci când ne propunem să venim cu produse de calitate, savuroase.

La praliné, de exemplu, migdalele măcinate sunt amestecate cu ciocolată de calitate, chiar și cu bucăți de napolitană pentru a aduce acel plus de autenticitate. Sau cum spre exemplu Gianduja care conține ciocolată belgiană cu lapte certificată Cacao-Trace și alune de pădure pentru un gust excepțional, perfect echilibrat.

Consumatorul final, poate nu cunoaște toate aceste detalii, însă atunci când savurează un delicios tort de ciocolată își dă seama de calitatea acestuia, de atenția și migala cu care a fost conceput.

Tartă cu fistic

Tartă cu fistic

O tartă cu detalii fine și gust desăvârșit de fistic și zmeură.

Chocolate Cake

Chocolate Cake

Gust intens de alune și ciocolată pentru o experiență culinară memorabilă.

Lemon Choux

Lemon Choux

O experiență culinară care te duce cu gândul la Franța.

Dacă te-am ispitit cu produsele noastre, completează formularul de mai jos și cere o mostră de produse PatisFrance. Sau cere o demonstrație la tine în laborator! Colegii noștri vor lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Descoperă alte articole Puratos

Intră în lumea extraordinară a unei ciocolate excepționale

Intră în lumea extraordinară a unei ciocolate excepționale

Puratos' Cacao-Trace este focusat pe calitate și crearea valorilor pentru fiecare, de la femieri pînă la clienți.

Concluziile studiului Taste Tomorrow 2021:  Pandemia ne aduce experiența “figitală”

Concluziile studiului Taste Tomorrow 2021: Pandemia ne aduce experiența “figitală”! Ce fel de produse de panificație preferă consumatorii!

Concluziile studiului Taste Tomorow 2021: Pandemia ne aduce experiența “figitală”! Ce fel de produse de panificație preferă consumatorii! Bucuresti, 29 Septembrie 2021 – Restricțiile COVID-19 au făcut ca experiența de a face cumpărături să treacă de la magazinul fizic la cel online.

Centrul Belcolade devine prima fabrică de ciocolată din lume neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon

Centrul Belcolade devine prima fabrică de ciocolată din lume neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon

Cea mai mare investiție făcută vreodată de companie aproape că va dubla capacitatea unității sale emblematice de producție din Erembodegem, datorită cererii în continuă creștere de ciocolată belgiană sustenabilă.