Sacher Tort

Celebra rețetă de Sacher Tort

Modul de preparare

Blatul

Toate ingredientele se amestecă la viteză mică timp de 5 min. Apoi se coace compoziția la 180ºC timp de 30min, se răceşte iar blatul se taie pe lungime în 3 foi.

Crema

Se încălzeşte Whippak apoi se adaugă ciocolată drops şi se amestecă pană la omogenizare. Se lasă la răcit pană ajunge la o temperatura de aprox. 40ºC iar apoi se folosește la aplicația dorită.

Glasaj

Se încălzeşte laptele apoi se adaugă ciocolată drops şi se amestecă până la omogenizare, după care se amestecă ușor cu Mirroir Glassage Noir prin paletare.

Umplere și finisare

Se aşeaza primul strat de blat peste care se întinde un strat de cremă, se întinde al doilea strat de blat care se umple cu un strat de Topfil Caise, se adaugă blatul urmator și se dă la frigider pentru răcire.

  • După răcire pe deasupra se foloseste glasaj. 
  • La final se ornează după preferinţă cu elemente de decor din ciocolată.

Sacher tort

Nivel complexitate:  

Rețeta Sacher Tort este una dintre cele mai faimoase din lume, fiind o combinație irezistibilă de ciocolată și caise. Vă recomandăm să o oferiți clienților cu prima ocazie.

Specificații

Specificații

  • Torturi și prăjituri în straturi
  • Ciocolaterie
  • Ziua mamei
  • Dragobete
  • Crăciun
  • Aniversări

Inspirație către rețete irezistibile