Obiectivele noastre nutriționale

Consumatorii sunt din ce în ce mai atenți la calitatea alimentelor, aspectul nutrițional fiind unul esențial. Când aleg pâine, produse de patiserie și ciocolată, consumatorii doresc să știe cât de sănătoase, gustoase și proaspete sunt. În calitate de lider mondial în segmentul produselor și serviciilor inovatoare de brutărie, patiserie și ciocolată, Puratos consideră că este de datoria sa să ofere produse și servicii cu cele mai bune profiluri nutriționale, fără a face compromisuri în privința gustului.

ALE NOASTRE

Angajamente nutriționale

Îmbunătățirea produselor din punct de vedere nutrițional

01

Îmbunătățirea produselor din punct de vedere nutrițional

De fiecare dată când dezvoltăm un produs, ne asigurăm că aspectul nutrițional este optimizat, fără a face compromisuri în privința gustului.

Cercetare

02

Cercetare

Desfășurăm și susținem cu dedicare activitatea de cercetare alături de specialiști din lumea academică și științifică, contribuind astfel la îmbunătățirea stării de sănătate și a bunăstării consumatorilor.

Împărtășirea cunoștințelor

03

Împărtășirea cunoștințelor

Împărtășim cu clienții noștri cunoștințele și expertiza noastră și le oferim detalii despre tendințele pieței, comportamentul consumatorului precum și informații nutriționale.

Our

Produse

Explorează gama noastră de produse care îmbunătățesc valoarea nutritivă al produsului finit.

Descoperă

Our

Instrumente și Servicii

Împărtășind cunoștințele și experiența noastră cu tine

Descoperă