Obiectivele noastre nutriționale

Consumatorii sunt din ce în ce mai atenți la calitatea alimentelor, aspectul nutrițional fiind unul esențial. Când aleg pâine, produse de patiserie și ciocolată, consumatorii doresc să știe cât de sănătoase, gustoase și proaspete sunt. În calitate de lider mondial în segmentul produselor și serviciilor inovatoare de brutărie, patiserie și ciocolaterie, Puratos consideră că este de datoria sa să ofere produse și servicii cu cele mai bune profiluri nutriționale, fără a face compromisuri în privința gustului.

Sănătate & Stare de Bine la Puratos

Abordarea noastră privind sănătatea și bunăstarea constă în 10 elemente fundamentale.

CEREALE integrale și semințe

Am crescut cantitatea de cereale și semințe din produsele noastre. În plus, promovăm utilizarea versiunilor cu cereale integrale pentru a stimula consumul de produse de panificație care conțin un nivel ridicat de cereale, cereale integrale și semințe. Acest lucru îi ajută pe consumatorii din întreaga lume să își atingă aportul zilnic recomandat de fibre.

mai puțin ZAHĂR

Puratos susține reducerea consumului de zahăr prin intermediul gamei sale complete de produse de patiserie și ciocolată cu conținut redus de zahăr. În plus, refacem rețetele existente cu scopul de a reduce conținutul de zahăr cu cel puțin 3%. Orice acțiune de eliminare, reducere și/sau înlocuire a zahărului nu ar trebui să compromită nici gustul, nici textura produselor.

mai multe FRUCTE

De fiecare dată când este posibil, creștem conținutul de fructe în umpluturi sau cantitatea de umplutură de fructe din produsul final.

mai puține GRĂSIMI

Ne propunem să eliminăm sau să reducem grăsimile, în special cele de calitate nutrițională scăzută, sau să le înlocuim cu grăsimi de bună calitate nutrițională. De asemenea, ne concentrăm pe eliminarea acizilor grași trans și pe înlocuirea lor cu surse de grăsimi mai sănătoase.

mai puțină SARE

Oferim soluții de reducere a cantității de sare din produsele de patiserie pentru a-i ajuta pe consumatori să respecte limita de 5 g de sare/zi, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

etichete (MAI) CURATE

Din ce în ce mai mulți consumatori doresc să reducă ingredientele percepute ca fiind nedorite, cum ar fi aditivii, coloranții și aromele artificiale. Puratos oferă alternative de etichetare curată și mai curată, permițând o listă de ingrediente mai scurtă, mai clară și mai curată a produselor finite.

ORGANIC

Pentru a răspunde cererii tot mai mari de produse mai naturale, Puratos oferă, ori de câte ori este posibil, o alternativă organică, fără a face compromisuri în ceea ce privește gustul, textura și funcționalitatea generală.

fără GLUTEN

Deoarece un număr tot mai mare de oameni tind să evite glutenul în dieta lor, Puratos oferă, ori de câte ori este posibil, alternative fără gluten echilibrate din punct de vedere nutrițional, fără a face compromisuri în ceea ce privește gustul și textura.

VEGAN/De Post

Contribuim la o planetă mai bună prin oferirea de alternative pe bază de plante cu gust, textură și funcționalitate cât mai apropiate de cele tradiționale.

sănătatea INTESTINALĂ

Legătura dintre sănătatea intestinală și sănătatea generală este bine stabilită în mintea consumatorilor: un intestin sănătos influențează pozitiv atât sănătatea fizică, cât și cea mentală. Produsele de panificație din gama Happy Gut de la Puratos conțin toate compuși care promovează sănătatea intestinală, cum ar fi anumite tipuri de fibre, care pot sprijini starea de sănătate a intestinelor consumatorilo