Cele mai apreciate filme și emisiuni pe NETFLIX, DISNEY+, HBO MAX & HULU pentru brutari, patiseri și ciocolatieri

28 dec. 2022

Blog
Corporate

Inspirați-vă pentru noul an urmărind unul dintre numeroasele show-uri culinare de pe canalele de streaming (după ce ai supraviețuit celui mai aglomerat sezon de sărbători). Am selectat cele mai interesante seriale pentru brutari, patiseri și ciocolatieri de pe Netflix, Disney+, HBO Max și Hulu. De la coacerea cu pasiune a aluatului cu maia la crearea candelabrelor din ciocolată care sfidează gravitația, aceste emisiuni vă vor lăsa, cu siguranță, cu multe idei pentru 2023:

CELE MAI vizionate EMISIUNI PE NETFLIX PENTRU BRUTARI, PATISERI ȘI CIOCOLATIERI

Snack VS. Chef (2022)

Cum să prepari o prăjitură Oreo sau un baton Kitkat care să arate și să aibă același gust precum cel original? În Snack VS. Chef, 12 bucătari concurează pentru a recrea gustări pe care toată lumea le cunoaște și le iubește. Este foarte interesant să îi vezi cum disecă fiecare gustare și încearcă să obțină crocantul tipic al chipsurilor sau cremozitatea umpluturii.

Bake Squad (2021)

Brutari experți se întrec între ei cu ideile lor inovatoare de deserturi și execuția epică. În această emisiune, prezentată de Christina Tosi de la Milk Bar, ei concurează pentru a vedea cine poate cuceri clienții care caută dulciuri deosebite. Bake Squad va fi cu siguranță un film inspirațional.

Baking Impossible (2021)

Ați auzit vreodată de "bakineering"? În cazul Baking Impossible, un brutar și un inginer fac echipă pentru a realiza dulciuri care sunt atât delicioase, cât și capabile să reziste la teste de stres ingineresc. Vor pluti sau vor rezista la cutremure?

Is it Cake? (2022)

Cinci pantofi sunt plasați pe un piedestal, iar juriul trebuie să ghicească: care dintre aceștia este de fapt un tort? Noua emisiune de pe Netflix, Is it Cake?  este o competiție în care bucătarii de patiserie se întrec în a vedea cine poate face cele mai realiste prăjituri care imită legăturile de sparanghel, popicele de bowling sau o rață de jucărie.

Chef’s Table (2018)

Cel mai recent sezon al emisiunii Chef’s Table este despre pizza. Faceți cunoștință cu pizzari din întreaga lume care își pun toată pasiunea și creativitatea în crearea celui mai bun aluat, a celui mai delicios sos și a unor topping-uri inovatoare.

School of Chocolate (2021)

School of Chocolate prezintă opt profesioniști în domeniul ciocolatei care se întrec în a vedea cine poate face cea mai impresionantă creație. Patiserul Amaury Guichon îi antrenează pe ciocolatieri în timp ce aceștia lucrează la iluziile lor comestibile sau la candelabrele din ciocolată care sfidează gravitația.

CEA MAI APRECIATĂ EMISIUNE DE PE HULU PENTRU BRUTARI, PATISERI ȘI CIOCOLATIERI

Project Bakeover (2021)

Afacerile din domeniul panificației aflate în dificultate sunt revigorate cu ajutorul expertului patiser și antreprenor Steve Hodge. Project Bakeover le oferă afacerilor o schimbare de imagine și le ajută să creeze un meniu nou și îmbunătățit.

CELE MAI BUNE EMISIUNI DE PE DISNEY+ PENTRU BRUTARI, PATISERI ȘI CIOCOLATIERI

Be Our Chef (2020)

Cinci familii de gurmanzi sunt provocate să creeze mâncăruri inspirate de Disney. Be Our Chef  este deosebit de amuzant de urmărit cu copiii, cărora le vor plăcea deserturile exagerate din Frozen și felurile de mâncare inspirate din Lion King.

Foodtastic (2021)

Foodtastic este practic Be Our Chef pe steroizi. În această competiție globală, artiștii culinari creează scene ieșite din comun din filmele universului Disney, de la avioanele din Star Wars până la personajele de genul dulapului sau ceasului din Frumoasa și Bestia.

CEL MAI BUN SHOW DE PE HBO MAX PENTRU BRUTARI, PATISERI ȘI CIOCOLATIERI  

The Big Brunch (2022)

Ce bucătar poate face atât dulce cât și sărat? Deși este o competiție culinară, The Big Brunch centrează meseria de bucătar și cofetar a concurenților săi. Într-un episod numit "Carb Loading Brunch", bucătarii au sarcina de a crea un antreu cu două pâini și un fel principal cu aluat dospit.

Interesați de mai multă inspirație sub formă video?

Urmăriți conturile impresionante de pe TikTok ale acestor ciocolatieri și patiseri.