The Lab – 18 Octombrie

Despre ce este vorba?

Îți vine să crezi? Biblioteca de Maiele împlinește 10 ani! 🎉 Pentru a comemora această incredibilă etapă, vă invităm să vă înscrieți la evenimentul nostru online extraordinar care vă va lăsa fără cuvinte.

Bine ați venit la "The Lab" - o sărbătoare globală a maielei, cum nu mai există alta!

La ce să te aștepți?

Pregătiți-vă pentru o oportunitate extraordinară de a obține informații neprețuite de la cele mai strălucite minți din domeniul maielelor. Suntem încântați să vă anunțăm că am invitat experți de renume pentru a participa la conversații aprofundate despre tot ceea ce înseamnă maiaua și despre domeniile lor de expertiză.

Imaginați-vă că vă implicați în discuții captivante cu acești invitați distinși, care aduc o bogăție de cunoștințe ce acoperă diferite fațete ale culturii de maia. De la cercetarea de ultimă oră și importanța conservării până la inspirația nelimitată pe care o oferă, discuțiile noastre vor acoperi o gamă largă de subiecte fascinante.

Pătrundeți în atmosfera impacturilor pe care le are maiaua asupra sănătății și bunăstării, în timp ce explorăm știința din spatele proprietăților sale unice. Descoperiți patrimoniul bogat și semnificația culturală care se află în fiecare pâine. Descoperiți practicile de sustenabilitate care modelează viitorul panificației. Și acesta este doar începutul!

Fiecare oră care trece din acest eveniment remarcabil va dezvălui vești și descoperiri interesante. Pregătiți-vă pentru un experiment revoluționar care va depăși limitele posibilului. Îmbarcați-vă în călătorii inedite care vă vor aprinde imaginația și vă vor lăsa inspirați pe tot parcursul timpului petrecut împreună.

Cum puteți accesa "The Lab"?

Să faci parte din evenimentul " The Lab" este la fel de ușor ca și cum ai întinde unt pe o pâine proaspăt prăjită. Urmăriți în direct transmisiile captivante prin intermediul platformelor vibrante de socializare ale Puratos și urmăriți călătoria lui Karl, apreciatul bibliotecar de maiele din spatele singurei Bibliotecii de Maiele din lume, pe Instagram. Nu lăsați să vă scape această extravaganță memorabilă a maielei - este la un singur clic distanță și vă oferă șansa de a vă scufunda în cel mai așteptat eveniment online despre maia!

Descoperiți mai jos toate sursele relevante:

Calendarul

Dar stai, mai e ceva! " The Lab" a fost conceput cu grijă pentru a găzdui participanți din întreaga lume. Indiferent de locul în care locuiți, veți putea ajusta timpul pentru a se potrivi locației voastre. Este o sărbătoare care nu cunoaște granițe. Cu doar câteva clicuri fără efort, veți putea urmări transmisiunea în direct de oriunde vă aflați în lume. Fie că sunteți acasă, la brutărie sau în deplasare, puteți urmări sesiunile noastre captivante fără nicio problemă.

Așadar, sunteți gata să vă alăturați evenimentului " The Lab" și să descoperiți miracolele maielei ca niciodată înainte? Haideți să ne întâlnim pe 18 octombrie și să facem istorie!

Invitații noștri Speciali

Vino alături de noi pentru a comemora cea de-a 10-a aniversare a singurei și unicei Biblioteci de Maiele din lume cu invitații noștri speciali! Expertiza și cunoștințele lor sunt pregătite să ridice aceste transmisiuni în direct la noi înălțimi!

Karl De Smedt

Karl De Smedt

Karl, gazda noastră din ziua celebrării.

Alain Coumont

Alain Coumont

Fondatorul "Le Pain Quotidien" ne împărtășește părerea despre maia și comunitate.

Sara De Pelsmaeker

Sara De Pelsmaeker

Group Health and Well-Being Director la Puratos, va împărtăși informații despre beneficiile pentru sănătate pe care le aduce maiaua.

Guido Vanherpe

Guido Vanherpe

CEO al La Lorraine Bakery Group răspunde la întrebări despre Viitorul Pâinii.

Marco Gobbetti

Marco Gobbetti

Profesor de microbiologie alimentară la universitatea din Bolzano. Ne împărtășește informații despre cele mai recente cercetări despre maia.

Adrian Grenier

Adrian Grenier

Co-fondator și CCO al Earth Speed ni se va alătura pentru a vorbi despre sustenabilitate.

Yohan Ferrant

Yohan Ferrant

Autor al cărții de brutărie Oh lá lá. Proprietar al maielei 67 din bibliotecă.

Ramon Garriga

Ramon Garriga

Ramon Garriga de la "Gluten Morgen" va veni să ne vorbească despre maiaua din Patagonia.