Aduceți la fierbere apa cu unt, sare și zahăr. Adăugați făina și încălziți compoziția, pentru a obține un aluat deshidratat.
Mixați aluatul obținut, cu spatula, adăugând treptat ouăle, până devine moale. Turnați în forme dreptunghiulare. Deasupra, puneți o crustă de cacao de formă dreptunghiulară și coaceți la 170°C, timp de 10 minute.
CRUSTA DE CACAO
Mixați toate ingredientele până obțineți un aluat omogenizat. Laminați aluatul pâna la 2 mm și tăiați în forme dreptunghiulare, fiind în prelabil răcit la frigider.
CREMA AOBA
Mixați laptele și expresso. Adăugați Cremyvit Aeris în care în prealabil a fost înglobată apa și lăsați să se stabilizeze. Adăugați ciocolata topită și mixați pînă la omogenizere.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.