20 minute la viteză mică, apoi adăugați untul și amestecați din nou ușor 10 minute, apoi adăugați o a doua viteză, pentru scurt timp, dacă este necesar.
Temperatura aluatului
26°C
Fermentarea în bol
Peste noapte la 3°C și acoperiți cu folie din plastic.
Divizare și modelare aluat
Se divizează bucăți de aluat de 80gr fiecare, se modelează în formă rotundă și se pun din nou la 3°C.
Formă
finală
Se modelează în formă rotundă și se pun 8 bucăți într-o formă Nanterre unsă în prealabil cu unt.
(l=13,5cm L=27cm H=9cm)
Dospire finală
3 ore la 28°C și 80% umiditate.
Decor
Glazurați cu Sunset Glaze
Coacere
În cuptorul cu punte la 180-180°C timp de 25'.
Depozitare
Când temperatura miezului este de 36°C, se împachetează în pungă de plastic.
Momentul perfect pentru a vă răsfăța clienții!
Autor: Vincent Fogaroli
Descoperă
Rețete asociate
Pachet selectat
Adăugat în coș
Produsul a fost adăugat în coș
Bine ați venit la Puratos!
Website-ul nostru utilizează cookies
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.