Bucăți de aluat de 500 g pentru 30 bucăți individuale
Fementare intermediară
15 min
Modelare
Taiați bucățile de aluat în divizator. Pentru a evita lipirea bucăților de aluat, presurați tava cu făină. Puneți chiflele pe tavă cu crestătura dedesubt.
Fermentare finală
45-60 min la 26°C și 85% RH
Decorare înainte de coacere
Întoarceți-le
Temperatura de coacere
250°C , scadeți la 230°C cu abur inițial
Timpul de coacere
18 min, cu clapeta cuptorului deschisă pînă la sfîrșitul coacerii
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.