Chocolate Longueur

Fără lapte capricios, dar la fel de mătăsos!

Ingrediente

Alimentația este cea mai puternică pârghie pentru optimizarea sănătății umane și a sustenabilității mediului pe Pământ. Este o provocare imensă să oferi unei populații mondiale în creștere diete sănătoase din sisteme alimentare durabile. O dietă bogată în alimente pe bază de plante și cu mai puține alimente de origine animală va duce la îmbunătățirea beneficiilor pentru sănătate și mediu. La Puratos, credem că  este necesar să acordăm o mai mare atenție stilurilor alimentare sustenabile, motiv pentru care ne angajăm să conștientizăm valoarea, impactul pozitiv asupra sănătății planetei și beneficiile consumului de vegetale, cuprinzând sănătatea publică, sustenabilitatea economică și a mediul înconjurător.

MOD DE LUCRU

  1. Amestecați toate ingredientele pentru blatul de ciocolată timp de 4 minute la viteză medie. Întindeți 7 mm pe o foaie de silicon. Coaceți timp de ± 20 minute la 180°C și apoi congelați.
  2. Întindeți un strat subțire de Vivafil Tradition Orange Ginger deasupra blatului congelat, după care tăiați în felii de 4,5 x 18 cm.
  3. Pentru a face un mousse de ciocolată vegan, încălziți crema de nucă de cocos și turnați peste ciocolată. Amestecați folosind un blender de mână. Adăugați Ambiante în ganache când atinge 38°C. Introduceți mousse-ul într-o formă lungă și apoi așezați și blatul. Congelați până la scoaterea din formă.
  4. Pentru crusta de cacao amestecați toate ingredientele până când se obține o textură fină. Rulați compoziția  între două hârtii până la grosimea de 3 mm. Așezați apoi în congelator pentru a ușura tăierea. Tăiați crusta la dimensiunile de 7,5 x 21 cm și 2,3 x 21 cm. Se așează pe un Silpat® (formă de silicon) și coaceți la 170°C.
  5. Pentru a face glazura vegetală, fierbeți laptele de orez cu glucoza. Adăugați agarul și fierbeți bine. Compoziția se toarnă peste ciocolată și peste Miroir Neutre. Amestecați folosind un blender de mână. Se lasă peste noapte într-o formă de plastic acoperită cu folie alimentară. Se utilizează la 35°C.
  6. Pentru decor, spumați Ambiante și turnați sfere mici pe o hârtie de copt. Faceți găuri mici folosind o lingură pariziană fierbinte. Pulverizați cu un amestec format din ciocolata Belcolade Selection Noir Cacao-Trace și untul de cacao Belcolade PPP Cocoa Butter.

Descoperă Nutrition info

1599Kcal
Valoare energetică

383Kj
Valoare energetică

23g
Grăsimi

13g
Saturate

38g
Carbohidrați

28g
Zaharuri

*Conceptul pe bază de plante nu elimină potențialii alergeni. Vă rugăm să verificați fișele tehnice ale produselor pentru informații cu privire la prezența potențială a alergenilor.