4 min. vit. lentă, 7-8 min. vit. rapidă 15% din cantitatea de apă, adăugați treptat in timpul următoarei malaxări
Temperatura aluatului
26-28° C
Relaxare
1 oră 30 min - 2 ore, într-o cutie de plastic unsă cu ulei și acoperită cu capac de plastic.
Divizare
Puneți aluatul pe un pat de făină, aplatizați-l pînă la 2 cm. Tăiați fîșii de 5 cm, întoarceți aluatul și taiați fîșiile în bucăți mai mici. Puneți bucățile de aluat pe un panacod presurat cu făină.
Fermentare finală
30-40 min, la 28°C și 80% RH
Temperatura coacere
250°C, scadeți pînă la 230°C. Cu abur inițial
Timp de coacere
35 min pentru bucăți de 350 g
Recomandări
Din motiv ca conținutul de apă este foarte mare, puteți crește cantitatea de sare.
Pentru a obține găuri mai mari, înainte de coacere întindeți puțin bucățile de aluat.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.