Dom de ciocolată

Plin de arome vegane

Alimentația este cea mai puternică pârghie pentru optimizarea sănătății umane și a sustenabilității mediului pe Pământ. Este o provocare imensă să oferi unei populații mondiale în creștere diete sănătoase din sisteme alimentare durabile. O dietă bogată în alimente pe bază de plante și cu mai puține alimente de origine animală va duce la îmbunătățirea beneficiilor pentru sănătate și mediu. La Puratos, credem că este necesar să acordăm o mai mare atenție stilurilor alimentare sustenabile, motiv pentru care ne angajăm să conștientizăm valoarea, impactul pozitiv asupra sănătății planetei și beneficiile consumului de vegetale, cuprinzând sănătatea publică, sustenabilitatea economică și a mediul înconjurător.

Ingrediente

MOD DE LUCRU

  • Amestecați toate ingredientele pentru blatul de cacao timp de 4 minute la viteză medie. Introduceți 45 g de aluat într-o formă de silicon cu diametru de 5 cm. Coaceți 30 minute la 180°C. Țineți la rece înainte de a scoate blatul din forma de silicon.
  • Topiți ciocolata neagră Belcolade Selection Noir Cacao-Trace și untul de cacao Belcolade PPP împreună cu uleiul până la 30°C. Scufundați blatul de cacao congelat în glazura de ciocolată, apoi presărați spărtură de cacao peste. Lăsați să se cristalizeze.
  • Topiți ciocolata Belcolade Ganache CL până obțineți o textură cremoasă. Spumați ganache-ul cu Pralirex Noisette, după care turnați cu un poș deasupra porțiilor de blat glazurate. 
  • Decorați cu o spirală de ciocolată.

Descoperă Nutrition info

1,718Kcal
Valoare energetică

412Kj
Valoare energetică

24g
Grăsimi

11g
Saturate

43g
Carbohidrați

30g
Zaharuri

*Conceptul pe bază de plante nu elimină potențialii alergeni. Vă rugăm să verificați fișele tehnice ale produselor pentru informații cu privire la prezența potențială a alergenilor.