Merveilleux Sharing is caring

Rețetă Merveilleux Sharing is caring

  • Bezea cu zmeură 
  • Umplutură din fructe 
  • Chantilly de ciocolată 
  • Decor

Modul de preparare

Bezeaua cu zmeură
Se încălzesc primele 3 ingrediente la bain-marie la 50°C. Bateți până când compoziția ajunge la temperatura camerei. Se întinde pe o formă de silicon bombată( vezi video) și se presară puțină zmeură uscată. Coaceți timp de 180 min într-un cuptor de tip convențional. Temperatura de sus și de jos 80°C. Deschideți trapa.

Umplutura de fructe
Piureul de zmeură se încălzeşte la foc mediu, se adaugă zahărul, amestecat preventiv cu pectina. Se amestecă compoziția timp de 1 min, se transferă în poş şi se umplu sferele mici (20 g fiecare), se pun bobițe de coacăze proaspete deasupra. Se congelează.

Chantilly de ciocolată
Se încălzește Passionata la 80°C și se toarnă peste ciocolată. Se amestecă bine și se păstrează o noapte la frigider. Bateți ușor la viteză mică atunci când o folosiți.

Decor
Creați un mic disc de ciocolată pe care să-l puneți în bezea.

Cuceriți-vă clienții cu un desert sofisticat și gustos

Autor: Puratos Moldova

O variantă inovativă a clasicului desert franțuzesc Merveilleux, este acest coșuleț din bezea, plin de surprize...dulci.