Merveilleux Sharing is caring

Rețetă Merveilleux Sharing is caring

  • Bezea cu zmeură 
  • Umplutură din fructe 
  • Chantilly de ciocolată 
  • Decor

Modul de preparare

Bezeaua cu zmeură
Se încălzesc primele 3 ingrediente la bain-marie la 50°C. Bateți până când compoziția ajunge la temperatura camerei. Se întinde pe o formă de silicon bombată( vezi video) și se presară puțină zmeură uscată. Coaceți timp de 180 min într-un cuptor de tip convențional. Temperatura de sus și de jos 80°C. Deschideți trapa.

Umplutura de fructe
Piureul de zmeură se încălzeşte la foc mediu, se adaugă zahărul, amestecat preventiv cu pectina. Se amestecă compoziția timp de 1 min, se transferă în poş şi se umplu sferele mici (20 g fiecare), se pun bobițe de coacăze proaspete deasupra. Se congelează.

Chantilly de ciocolată
Se încălzește Passionata la 80°C și se toarnă peste ciocolată. Se amestecă bine și se păstrează o noapte la frigider. Bateți ușor la viteză mică atunci când o folosiți.

Decor
Creați un mic disc de ciocolată pe care să-l puneți în bezea.

Cuceriți-vă clienții cu un desert sofisticat și gustos

Autor: Puratos Moldova

O variantă inovativă a clasicului desert franțuzesc Merveilleux, este acest coșuleț din bezea, plin de surprize...dulci.

Din aceași categorie
Merveilleux Clasic
Un Merveilleux delicioas cu bezea și Chantilly din ciocolată pentru cei care iubesc deserturile tematice de Ziua Îndrăgostiților și nu numai.