Choco-Cherry

Ingrediente

Blatul
Tegral Chiffon Cake 247,5 g
Zahăr 198 g
Făină 158,5 g
Ouă 396 g
Suc de zmeură 100 g
Umplutura
Apă 100 g
Nucușoară (condimente) 25 g
Gelatină praf ( diluată în 50 g apă) 10 g
Topfil Vișină (65%) 1000 g
Mousse-ul din ciocolată albă
Lapte 400 g
Gălbenuș de ou 110 g
Gelatină praf ( diluată în 50 g apă) 10 g
Belcolade Blanc 235 g
Frișcă 35% (ușor mixată) 750 g
Aluatul fraged
Tegral Satin Moist Cake Dark 500 g
Mimetic Primier 10% 250 g
Făină 200 g
Ouă 110 g

Cum se obține prăjitura Choco-Cherry?

proces tehnologic

Caracteristicile produsului

Nivel complexitate:  

Specificații

  • Torturi și prăjituri în straturi
  • Patiserie

Descoperă

Rețete asociate