Mixați Tegral Chiffon Cake și oăle la viteză mică 1-2min. Adăugați restul ingredientelor și mixați la viteză medie 6-8 min, pînă se obține un aluat pufos. Coaceți la 180°C timp de 35-40 min.
Umplutura
Aduceți frișca până la temperatura de fierbere.apa și nucușoara, lăsați să se infuzeze. Peste 5 min. mixați gelatina în apă caldă. Adăugați Topfil Vișină. Turnați umplutura obținută între 2 straturi de pandișpan.
Mousse-ul din ciocolată albă
Faceți o cremă anglaise cu lapte și gălbenuș de ou ( încălziți laptele și ouăle pînă la 85°C). Adăugați gelatina inmuiată în prealabil. Turnați peste Belcolade Blanc. Răciți pînă la 32°C. Incorporați frișca spumată în prealabil.
Aluatul fraged
Mixați toate ingredientele uscate până obțineți o masă fărîmicioasă, apoi adăugați ouăle. Mixați puțin. Laminați între 2 hîrtii de coacere. Tăiați sau modelați. Coaceți la 180°C, aprox. 15min, în dependență de formă și mărime.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.