Mixați untul, sarea și Tegral Satin Dark Moist Cake până la obținerea unei texturi nisipoase. Adăugați gălbenușul de ou și mixați 3 min la viteză medie.
Laminați aluatul de o grosime de 6 mm, folosind 2 hîrtii de copt.
Crema de ciocolatăși vanilie
Mixați apa, Cremyvit Aeris și vanilia, 3 min la viteză mare. Lăsați să se seteze pentru 2 minute și mixați din nou până obțineți o cremă moale. Înglobați ciocolata topită în cremă (pentru volume mari înglobați în 2 etape). Apoi incorporați frișca, în prealabil spumată ușor, până obțineți o cremă aerată.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.