Stratul de chec | ||
---|---|---|
Tegral Satin Moist Cake Dark | 500 | g |
Ouă | 175 | g |
Ulei | 150 | g |
Apă | 115 | g |
Carat Cremy | ||
Festipak | 100 | g |
Lapte | 20 | g |
Gălbenuș de ouă | 100 | g |
Gelatina praf (diluat cu 25 g apă) | 5 | g |
Carat Coverlux Dark | 20 | g |
Ciai | ||
Anason | ||
Mousse de ciocolată | ||
Festipak | 800 | g |
Gelatină praf ( se adaugă 40 g apă) | 8 | g |
Carat Coverlux Milk | 250 | g |
Chantypak | 375 | g |
Glazura | ||
Festipak | 150 | g |
Miere lichidă | 250 | g |
Gelatină praf ( cu 75 g apă) | 15 | g |
Carat Coverlux Dark | 150 | g |
Carat Coverlux Milk | 350 | g |
Miroir Glassage Noir | 500 | g |
Nivel complexitate: