Salamanca

Ingrediente

Stratul de chec
Tegral Satin Moist Cake Dark 500 g
Ouă 175 g
Ulei 150 g
Apă 115 g
Carat Cremy
Festipak 100 g
Lapte 20 g
Gălbenuș de ouă 100 g
Gelatina praf (diluat cu 25 g apă) 5 g
Carat Coverlux Dark 20 g
Ciai
Anason
Mousse de ciocolată
Festipak 800 g
Gelatină praf ( se adaugă 40 g apă) 8 g
Carat Coverlux Milk 250 g
Chantypak 375 g
Glazura
Festipak 150 g
Miere lichidă 250 g
Gelatină praf ( cu 75 g apă) 15 g
Carat Coverlux Dark 150 g
Carat Coverlux Milk 350 g
Miroir Glassage Noir 500 g

Cum se obține torta Salamanca?

proces tehnologic

Recomandări

  • Din checul obținut tăiați 6 discuri cu diametrul de 14 cm
  • Puneți checul tăiat în 3 cercuri de 14 cm, cu pelicula de acetat pe margina din interiorul cercului
  • Turnați peste fiecare disc de chec 180 g de Carat Creamy
  • Peste Carat Creamy puneți un alt disc de chec și lăsați la congelator pe noapte
  • Pregătiți 3 cercuri cu diametrul de 16 cm, cu pelicula de acetat în interior
  • Turnați doar până la jumatatea cercului de 16 cm mousse-ul de ciocolată
  • Introduceți în mousse checul cu Creamy pregatit în prealabil
  • Lăsați pe noapte la congelator

Caracteristicile produsului

Nivel complexitate:  

Specificații

  • Mousse-uri și șarlote
  • Patiserie

Descoperă

Rețete asociate