Puneți aluatul pe un pat de făină. Aplatizați 1/4 din bucata de aluat. Partea aplatizată subțire puneți peste restul aluatului și întoarceți cu fața în jos pe panacod presurată cu făină.
Dospire finala
60 min. at 26-28°C și 80% RH
Decorarea înainte de coacere
Înfăinați și crestați
Temperatura coacere
250°C și scadeți pînă la 230°C cu abur inițial
Timp coacere
25 min
Recomandări
După aplatizarea 1/4 din bucata de aluat, periați cu ulei de măsline și pliați aluatul. Uleiul de măsline va intensifica aroma pâinei.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.