Mixați făina, făina de migdale, zahărul pudră, sarea și untul până la obținerea unei texturi nisipoase. Adăugați ouăle și mixați până la omogenizare. Lăsați la frigider. Laminați un strat de 3 mm și puneți în forme potrivite.
Checul de vișină
Într-un mixer puneți apa, uleiul și ouăle, deasupra presurați Tegral Satin Moist Cake Dark, mixați pentru 5 min, cu paleta. În ultima minută înglobați Topfil Cherry. Întindeți aluatul în 2 tave de 40/60 cm și coaceți 8 min la 180°C. Răciți și decupați în forma dorită.
Crema de ciocolată
Aduceți frișca până la temperatura de fierbere. Turnați peste ciocolată. Faceți un ganache. Răciți la 38°C. Înglobați frișca spumată pînă obțineți un mousse aerat.
Coaceți tartele în care să puneți mai întîi un strat de Topfil Vișină
Deasupra puneți un strat de chec de vișină
Adăugați mousse-ul de ciocolată
Decorați cu un strat subțire de ciocolată și mousse
Specificații
Torturi și prăjituri în straturi
Checuri
Patiserie
Descoperă
Rețete asociate
Pachet selectat
Adăugat în coș
Produsul a fost adăugat în coș
Bine ați venit la Puratos!
Website-ul nostru utilizează cookies
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.