Centru de Competență în Brutăria Industrială

Ajutor oferit la scară industrială

Brutăriile industriale și semi-industriale din toată lumea se confruntă cu provocări foarte diferite de cele întâlnite de artizani, în special din cauza complexității și duratei procesului de producție. Pentru a-i ajuta pe clienții noștri industriali să depășească cu succes aceste provocări, am creat Industrial Bakery Competence Center (Centrul de Competență în Panificația Industrială - IBCC).

Proiectul pilot

IBCC pune la dispoziția clienților din toată lumea facilitățile și instrumentele necesare pentru a dezvolta soluții specifice pentru sectorul brutăriei și pentru a studia și testa aplicații noi înainte de a începe producția. În acest scop, IBCC are în structura sa brutării pilot complet echipate, concepute special pentru a maximiza inovația tehnologică și pentru a îmbunătăți eficiența proceselor.

Soluții personalizate

În cadrul IBCC, echipele noastre cercetători și consilieri tehnici urmăresc tendințele actuale legate de ingrediente, interacțiuni, procese și tehnologii. În consecință, clienții noștri beneficiază de un pachet complet de soluții personalizate privind furnizarea ingredientelor, dezvoltarea produselor finite și a rețetelor compatibile cu echipamentele și procesele pe care le utilizează, dar și implementarea proceselor și evaluarea produselor.

De asemenea, IBCC oferă formare privind aplicațiile și tehnologiile industriale specifice, pentru a le pune clienților la dispoziție cele mai recente descoperiri în domeniul brutăriei și inovație.

Pentru mai multe informații, contactează reprezentantul local Puratos.