Centru de Competență în Patiseria Industrială

Un centru de excelență

Pentru echipa Puratos este clar și evident că nevoile clienților industriali sunt foarte diferite de cele ale artizanilor, companiilor din sectorul alimentației publice și ale supermarketurilor. Din acest motiv, a fost creat Industrial Patisserie Competence Center (Centrul de Competență în Patiseria Industrială IPCC), care pune la dispoziția producătorilor din patiseria industrială centre de testare echipate complet, dedicate inovației tehnologice și optimizării proceselor.

IPCC îi ajută pe clienți punându-le la dispoziție toate facilitățile și instrumentele necesare pentru a-și dezvolta afacerea de patiserie.

Cercetare

Unul dintre principalele puncte de interes la IPCC este cercetarea. Ne asigurăm permanent că suntem la curent cu ultimele tendințe în domeniul patiseriei și dedicăm foarte mult timp și energie cercetării inovative privind ingredientele de patiserie, interacțiunile, procesele și – alături de producătorii de echipamente – tehnologiile.

Dezvoltare

În cadrul IPCC, colaborarea cu clienții este esențială. Această expertiză mixtă face posibilă dezvoltarea de noi produse finite și concepte, descoperirea unor ingrediente noi și analiza modului în care pot fi optimizate liniile de producție. Facilitățile noastre le permit clienților să testeze soluții potențiale într-un mediu de testare, înainte de a le adopta pe propriile linii de producție.

Training

IPCC pune la dispoziție condițiile perfecte pentru instruirea pe o linie de producție industrială. Beneficiind de o gamă de echipamente pilot instalate într-un mediu de producție realist, IPCC oferă clienților și partenerilor noștri ocazia de a se pregăti în cel mai util mod posibil.

Asistență

IPCC este susținut de o echipă de experți în cercetare-dezvoltare și consilieri tehnici, specializați în implementarea proceselor industriale. Pe lângă nivelul ridicat de expertiză oferit clienților la sediu IPCC, aceștia oferă suport tehnic și pe linii de producție ale clienților.

Pentru mai multe informații despre IPCC, vizitează pagina de Contact.