Centre de inovație

Parteneri de încredere în inovație

La Puratos, evaluăm succesul în funcție de cât de mult îi putem ajuta pe clienți să creeze produse și soluții care contribuie la succesul afacerii lor. Centrele de inovație reprezintă o modalitate importantă de a atinge acest succes.

De la artizani la producători industriali și de la restaurante fast-food la supermarketuri mari, este bine-venit fiecare client al nostru.

Inovație pentru toți

Cu o echipă de peste 6 consultanți tehnici, ne luăm angajamentul de a veni în sprijinul clienților, atât la nivel local cât și regional, oferindu-le acces la cele mai moderne echipamente, expertiză și formare, dar și la cercetare amănunțită privind tendințele internaționale. Ne limităm atenția spre cele 3 domenii - brutărie, patiserie și ciocolaterie – însă oferim serviciile noastre tuturor clienților noștri, indiferent de mărimea acestora. De la artizani la producători industriali și de la restaurante fast-food la supermarketuri mari, este bine-venit fiecare client al nostru.

Centrele noastre de inovație sunt deschise pentru oricine

În cadrul celor 2 centre de inovație din România, ne concentrăm pe oferirea următoarelor servicii:

Dezvoltarea de noi produse finite

Pentru a ne ajuta clienții să creeze cele mai bune produse finite, oferim formare specializată privind toate aspectele dezvoltării de produse. Indiferent dacă este vorba de îmbunătățirea unei game de produse existente, dezvoltarea de rețete noi sau de benchmarking al produselor față de concurență, deținem toată expertiza de care au nevoie clienții noștri. Gustul, prospețimea, textura, interacțiunea ingredientelor, calitățile nutriționale și asocierea alimentelor – pentru toate acestea oferim formare, sfaturi specializate și seminarii tehnice.

Managementul categoriilor de produse

Gestionarea adecvată a categoriilor de produse contribuie la dezvoltarea unei bune relații comerciale între retailer și furnizor. Putem stabili împreună obiective de profitabilitate, care pot fi analizate și evaluate pentru toate categoriile de produse și pentru care putem elabora strategii de implementare.

Analiză de portofoliu

Care sunt cele mai importante caracteristici ale fiecăruia dintre produsele tale? Textura? Gustul? În cadrul Centrelor de Inovație vom lucra pentru a obține gustul cel mai potrivit pentru consumatorii tăi, concentrându-ne în primul rând pe crearea caracteristicilor unice ale produselor tale. Apoi, vom clasifica produsele oferite de diferiți producători, pentru a vedea de ce unele produse primesc mai multe aprecieri decât altele. În final, putem dezvolta soluții personalizate care vor permite crearea produselor care atrag în mod direct publicul tău țintă.

Vizitează-ne

Dacă dorești să descoperi moduri noi de a-ți crește afacerea sau dacă ești interesat să vizitezi Centrele noastre de Inovație, vizitează pagina noastră de Contact.