Compania noastră

Familia Puratos

Grupul Puratos este o organizație globală, orientată către client. Grupul nostru este binecunoscut ca o companie unită de familie - nu doar cu personalul nostru, ci și cu clienții noștri. Această legătură strânsă ne-a permis să derulăm - și să rămânem la - planuri pe termen lung, fără intervenţii externe. De asemenea, ne-a ajutat să cultivăm o unitate în scopuri care a permis Puratos să se dezvolte spre organizația internațională de succes care este astăzi.

Extinderea familiei

De asemenea, am creat o familie extinsă prin asocierea cu alți parteneri industriali și prin accesul persoanelor recunoscute pentru experiența lor în industrie și pentru valorile lor incontestabile în Consiliul de administrație.

Pentru a afla mai multe despre modul în care este organizat Puratos, vizitează pagina noastră de Contact. Suntem bucuroși să îți răspundem la orice întrebare.

Viziune și Misiune

Viziunea și misiunea noastră se concentrează pe atingerea unor standarde înalte pentru a ne ajuta clienții să aibă succes.

Read more

Discover more About Puratos

Cum acționăm

La Puratos, ajutăm clienții să aibă succes în afaceri, transformând tehnologiile și experiențele din culturile alimentare din întreaga lume în noi oportunități. Împreună, îmbunătățim viața oamenilor și protejăm planeta.

Read more

Discover more About Puratos