Viziune și Misiune

La Puratos, știm că oamenii din întreaga lume acordă tot mai multă atenție calității alimentelor pe care le consumă. Observând și analizând lumea din jurul nostru în ceea ce privește componenta esențială a grupului nostru – ADN-ul nostru – am definit viziunea noastră asupra viitorului, pe care se fundamentează direcția strategică pe termen lung a companiei noastre.

Viziunea noastră

Noi credem că oamenii vor acorda în viitor din ce în ce mai multă importanță calității alimentelor pe care le consumă.

Misiunea noastră

La Puratos, suntem aproape de clienții și consumatorii de pretutindeni. Transformăm tehnologii și experiențe din culturi gastronomice din întreaga lume în noi oportunități, pentru a ne ajuta clienții să aibă mai mult succes în afacerile lor.

Obiectivul nostru este să le oferim consumatorilor încredere absolută. Și datorită prezenței noastre la nivel mondial și a înțelegerii diferitelor culturi, încercăm să fim o sursă de inspirație de idei noi, oferindu-le totodată oamenilor din companie cele mai bune oportunități de dezvoltare profesională.

Lucrăm cu clienții noștri întotdeauna ca parteneri, astfel încât să poată continua să ofere clienților lor cele mai bune produse. Scopul nostru este să fim partenerii lor de încredere în inovație.

A fi parteneri de încredere în inovație pentru clienții noștri necesită atenția noastră deplină în fiecare moment. Modul nostru de a face lucrurile și valorile noastre ne ajută să ne atingem obiectivele.

Acestea ne ghidează în tot ceea ce facem, fiind necesară o abordare impecabilă a calității și a serviciilor pentru a câștiga încrederea clienților.

Identitatea noastră

Unicornul simbolizează etica și curajul. Renumitul animal mitologic reprezintă toate principiile pe care le susținem.

Compania noastră

Află mai multe despre Grupul Puratos - o companie de familie, globală și orientată spre client.

Citește mai mult

Descoperă mai multe despre Puratos

Cum acționăm

La Puratos, ajutăm clienții să aibă succes în afaceri, transformând tehnologiile și experiențele din culturile alimentare din întreaga lume în noi oportunități. Împreună, îmbunătățim viața oamenilor și protejăm planeta.

Citește mai mult

Descoperă mai multe despre Puratos