Mai mult timp pentru a savura viața cu ingredientele Puratos

10 dec. 2023

Blog
Serviciile noastre
Angajamente
Nutriție

La Puratos, credem în puterea de transformare a inovației alimentare pentru un mai mare bine. Misiunea noastră merge dincolo de crearea unor ingrediente excepționale; înseamnă să inovăm pentru bine - pentru a beneficia de sănătatea și bunăstarea oamenilor, pentru a contribui la o planetă mai bună și mai sănătoasă și pentru a îmbunătăți viețile și afacerile clienților noștri valoroși.

Într-un domeniu atât de dinamic precum cel al coacerii artizanale și al producției de alimente, timpul este un bun prețios. Puratos se dedică creării de ingrediente care nu numai că îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, dar încorporează și spiritul de conveniență. Înțelegem că voi, clienții noștri valoroși, meritați luxul timpului - pentru a-l petrece cu cei dragi, pentru a vă răsfăța cu pasiunile personale și pentru a savura bucuriile vieții.

Explorează gama noastră de ingrediente create pentru confortul tău

Amelioratori pentru brutărie

Ameliatorii de brutărie de la Puratos sunt mai mult decât niște agenți de îmbunătățire pentru produsele tale de panificație - acestea oferă siguranța și liniștea pe care le caută fiecare brutar artizanal și producător de alimente. În procesul complex al producției de pâine, unde factori precum temperatura, umiditatea, variațiile de făină și provocările legate de forța de muncă intervin, amelioratorii noștri de pâine devin aliați de încredere.

Portofoliul nostru extins de amelioratori de brutărie răspunde nevoilor unice ale profesioniștilor din sectoarele de pâine proaspătă, ambalată sau congelată. Fie că optați pentru amelioratorii noștri complecși multifuncționali, fie că preferați abordări modulare personalizate, veți găsi un motiv convingător pentru a inova cu Puratos, care se aliniază perfect cu cerințele tale.

Să analizăm câțiva dintre cei mai bine vânduți amelioratori de panificație, prezentând nu doar calitățile lor excepționale, ci și confortul pe care îl aduc operațiunilor tale zilnice:

S500 - Toleranță supremă, de fiecare dată : cu o vechime de un secol în fabricarea pâinii, Puratos a introdus revoluționarul T500 în 1953, primul ameliorator de pâine complet sub formă de pastă. Evoluând formulele noastre, am lansat S500 în 1975, un ameliorator sub formă de pulbere care a ajuns la brutarii din întreaga lume. Tehnologia enzimatică unică din Antarctica, aflată la baza S500, asigură o toleranță maximă, oferind rezultate constante și excepționale lot după lot, economisind timp prețios pentru a atinge perfecțiunea.

Soft’r - Combină textura și comoditatea: creați special pentru pâinea ambalată, amelioratorii noștri Soft'r încorporează tehnologii inovatoare pentru enzime și emulgatori. Aceste ingrediente nu numai că îmbunătățesc textura produsului pe toată durata de valabilitate, dar facilitează și reducerea costurilor rețetei. Tehnologia de topire Soft'r Melting creează o textură de topire optimă, reducând risipa prin menținerea pâinii mai proaspete pentru mai mult timp. Un motiv convingător pentru a inova cu Puratos, acești amelioratori nu numai că sporesc calitatea și longevitatea pâinii tale, dar adaugă și un strat de confort de neegalat procesului de coacere.

Gama Intens -Inovare rapidă și flexibilă: gama noastră modulară Intens revoluționează industria de panificație. Construite pe baza celor mai recente cercetări și dezvoltări, aceste soluții îmbunătățesc funcționalitatea aluatului și a pâinii în diverse aplicații, de la pâine prăjită, croissante la toate tipurile de pâine moale. Această versatilitate îți permite să economisești timp pentru a te adapta la tendințele schimbătoare ale pieței și la preferințele consumatorilor.

Puraslim - Eficiență și sănătate în fiecare lot: redefinește oferta de pâini cu Puraslim, tehnologia care oferă gust, textură și prospețime îmbunătățită creațiilor tale. În același timp, Puraslim ajută la reducerea cantității totale de grăsime și grăsime saturată și a conținutului caloric, oferind un echilibru nutrițional real. Reducând folosirea ingredientelor costisitoare, precum grăsimile, și adăugând mai multă apă, Puraslim oferă un motiv convingător pentru a inova cu Puratos, oferind atât eficiență, cât și beneficii pentru sănătate. 

Mixuri eficiente

Pentru brutarii profesioniști, importanța calității, ușurinței în utilizare și a rentabilității nu poate fi supraestimată. Mixurile de brutărie și de prăjituri Puratos sunt realizate ținând cont de aceste principii, asigurând o experiență de coacere fără cusur și încântătoare.

Satin Premium Cake Mixes - Gust și textură redefinite: satin, o gamă premium de mixuri pentru prăjituri, este instrumentul perfect pentru a inova în materie de gusturi și texturi. De peste 30 de ani, Satin a dat posibilitatea brutarilor și patiserilor să ofere prăjituri de cea mai bună calitate de pe piață. De la Satin Cream Cake la Satin Plant-Based, alegeți textura pe care o doriți și porniți într-o călătorie a senzațiilor gustative care vă va încânta clienții. Versatile și ușor de folosit, mixurile Satin îți garantează că niciodată nu faci compromis cu privire la calitatea produselor tale.

Cremyvit - Creme rapide și cremoase: nu trebuie să sacrifici calitatea pentru viteză, în special când vorbim despre creme. Îți prezentăm Cremyvit, o soluție rapidă pentru creme delicios de fine și cremoase care pot fi preparate doar în câteva momente — pur și simplu adaugi apă! Soluția Cremyvit este ușor de folosit și se prepară rapid, dar are și stabilitate la coacere și congelare / decongelare. Explorează o gamă largă de aplicații, de la tarte și produse de patiserie la ecleruri și viennoiserie, și descoperă gustul și textura fermă pe care și le doresc consumatorii.

Soluții gata de utilizat

Descoperă un nou nivel de confort și excelență în creațiile tale cu soluțiile gata de folosit de la Puratos, create atent pentru a te ajuta să economisești timp fără a compromite calitatea.

Cremfil - Umpluturi cremă care te ajută să economisești timp: recunoscut drept apogeul umpluturilor cremă, Cremfil oferă o stabilitate extraordinară în timpul umplerii, coacerii și congelării, ajutându-te să economisești timp valoros în procesul de producție. Această umplutură gata de folosit combină excelența tehnică cu gustul extraordinar și o durată de viață la raft lungă. Cremfil este concepută pentru eficiență în produsele de brutărie și patiserie. Calitățile sale tehnice de neegalat o fac să fie o soluție versatilă care te ajută să economisești timp, asigurând stabilitate în diferite aplicații, de la extrudare la injectare și depozitare. Bucură-te de ușurința folosirii Cremfil înainte și după coacere, contribuind la o producție rapidă.

Gama Topfil - Umpluturi din fructe rapide și vibrante: gama Topfil, umpluturi din fructe gata de folosit este concepută pentru a adăuga o explozie de arome de fructe naturale în creațiile tale fără efort. Alege dintre umpluturi cu bucăți de fructe sau cu textură cremoasă, în funcție de preferințe. Cu o gamă variată de arome, precum măr, pară, afine, căpșuni, zmeură, mango, caise, cireșe, guava și multe altele, Topfil îți simplifică procesul creativ, ajutându-te să economisești timp și făcându-ți produsele coapte mai vibrante.

Carat - Umpluturi care economisesc timp, umpluturi decadente pentru fiecare brutar: Carat, gama noastră de umpluturi pe bază de grăsimi, îți aduce o selecție de arome și funcționalități pentru a-ți satisface creativitatea și a economisi timp. Fie că ești un artizan sau un profesionist din industrie, Carat oferă o soluție convenabilă. De la multifuncționalitate, la extrem de stabilă la coacere și ușor de injectat, Carat îți ridică fără efort produsele dulci, adăugând o notă de lux fără a compromite gustul.

Cu fiecare soluție inovatoare pe care o oferim, există o promisiune — să îmbunătățim nu doar gustul creațiilor tale, ci și calitatea generală a vieții tale. Pe lângă ingrediente, Puratos adaugă luxul timpului în profesia ta, oferindu-ți posibilitatea să te concentrezi la viitor.

Având atât de multe motive pentru inovație, hai să ne unim forțele și să creăm un impact pozitiv asupra lumii. Împreună putem face bine și putem ajuta planeta să progreseze.