O perspectivă diferită a programului Bakery School

5 feb. 2024

Blog
Serviciile noastre
Nutriție
Angajamente
Sustenabilitate

Programele Bakery Schools înseamnă mai mult decât predarea de competențe. Ne concentrăm pe cultivarea viselor și pe celebrarea pasiunii tinerelor talente. În calitate de clienți valoroși ai noștri, jucați un rol esențial, iar oferirea de stagii sau locuri de muncă acestor elevi nu numai că are un impact asupra vieților, dar aduce talente excepționale pentru întreaga industrie.

Alăturați-vă nouă pentru a inova în bine și a crea un impact pozitiv asupra lumii. Împreună, haideți să le dăm putere profesioniștilor brutari, patiseri, cofetari și ciocolatieri de mâine și să ducem planeta mai departe.

A trecut exact un deceniu de când am început construcția primei noastre școli de panificație în Mumbai, India. De atunci, am înființat oficial Fundația Bakery School, am deschis un total de douăsprezece școli în întreaga lume și am văzut cum peste 400 de elevi au absolvit cu numeroase abilități noi de care beneficiază nu numai ei personal, ci și oamenii din jurul lor. Misiunea Bakery School, care rămâne steaua noastră călăuzitoare până în prezent, este de a avea un impact semnificativ asupra vieții tinerilor prin programul nostru unic de formare. Este unul dintre cele mai importante aspecte ale angajamentului nostru față de comunitățile în care ne desfășurăm activitatea.

TRANSFORMAREA UNEI SITUAȚII...

Programul Bakery School nu aduce îmbunătățiri numai acestor comunități locale. La fel de importante sunt și avantajele pe care le oferă clienților noștri și sectoarelor de brutărie,cofetărie, patiserie și ciocolaterie, la scară mai largă. Unul dintre factorii care au declanșat crearea Bakery School a fost observația noastră conform căreia forța de muncă calificată era deficitară - un fapt care submina capacitatea clienților noștri de a se dezvolta și prospera. Ca urmare, Bakery School au drept scop să ofere talentul și creativitatea de care aceste domenii ale industriei alimentare au cu adevărat nevoie.

...ÎNTR-O OPORTUNITATE

În practică, acest lucru înseamnă că absolvenții noștri vor găsi rapid posturile potrivite după încheierea studiilor. Unii aleg să accepte stagii de formare profesională în cadrul Puratos, dar mulți alții încep o carieră alături de clienții noștri sau chiar caută să își lanseze propriile afaceri. Pentru brutăriile, cofetăriile, patiseriile și ciocolateriile cu care Puratos lucrează deja, există mai multe avantaje în a angaja un absolvent al Bakery School.

Aceștia nu numai că au dobândit cunoștințe teoretice relevante și actualizate, dar vin și echipați cu o bogată experiență practică, creativitate, ambiție și potențial. După toate astea, pentru a fi acceptați la Bakery School, au trebuit să demonstreze multe dintre aceste caracteristici.

În plus, pe parcursul celor doi ani petrecuți la noi, mulți studenți obțin și cunoștințe suplimentare transferabile, utile pentru viitorii lor angajatori, inclusiv studii de afaceri, IT, competențe lingvistice și de comunicare, de exemplu. Așadar, clienții noștri au de câștigat atât în interiorul bucătăriei, cât și în exteriorul acesteia!

În cele din urmă, bineînțeles, în timpul programului Bakery School, studenții noștri ajung să cunoască produsele și oamenii Puratos, ceea ce înseamnă că pot folosi aceste lucruri și în beneficiul brutăriilor, cofetăriilor, patiseriilor și al ciocolateriilor care îi recrutează după absolvire.

ÎN BENEFICIUL MAI MULTOR PERSOANE

Capacitatea școlilor noastre Bakery School de a oferi valoare în atât de multe moduri: elevilor, familiilor și comunităților lor, clienților noștri și nu numai, este unică. De aceea, pregătim deschiderea a trei noi școli de panificație în Turcia, Etiopia și Republica Dominicană în cursul anului 2024.