Fundația Next Generation Cacao

Fundația Next Generation Cacao (Noua Generație de Cacao) este proiectată să contribuie la dezvoltarea din punct de vedere social, economic și al mediului comunităților de fermieri de cacao implicate în programul Cacao-Trace™. Este organizația non-profit care își propune să îmbunătățească nivelul de trai al fermierilor de cacao, asigurându-se că aceștia primesc o cotă justă din valoarea generată în lanțul de furnizare de ciocolată. Fundația îndeplinește acest scop prin distribuirea „Bonusului de Ciocolată”, o primă pe care o plătesc clienții din programul Cacao-Trace.

Fundația operează ca vehicul de colectare și alocare a bonusului de ciocolată: 100% din sumele colectate ajung la fermieri. Toate costurile curente sunt acoperite de Belcolade.

To support this initiative, all operational costs are covered by Belcolade, demonstrating our unwavering commitment to empowering cocoa farmers and creating a sustainable future for the next generation.

Fundația Bakery School

Fundația Bakery School Foundation a fost înființată cu un scop nobil: să ofere educație de calitate tinerilor defavorizați din țări. Recunoscând situația dificilă a copiilor de pe străzi și nevoia de brutari, patiseri și ciocolatieri calificați, Puratos a luat măsuri.

Educația dincolo de elementele de bază

Cursurile noastre cuprinzătoare merg dincolo de educația de bază, oferindu-le studenților o pregătire practică care le permite să câștige un salariu decent. Credem în oferirea de experiențe din lumea reală, motiv pentru care programul nostru include stagii de practică la diferite companii, unde studenții nu sunt doar instruiți, ci și plătiți pentru munca lor.

Crearea de oportunități pentru absolvenți

Angajamentul nostru se extinde dincolo de educație. Suntem dedicați să-i ajutăm pe absolvenții noștri să reușească prin oferirea de oportunități de angajare bazate pe merit și realizări în cadrul companiilor noastre subsidiare. Alternativ, îi ajutăm să găsească un loc de muncă semnificativ la clienții noștri, asigurându-ne că au șansa de a-și urma pasiunea și de a-și construi o carieră de succes.

O viață mai bună

Puratos își va pune întotdeauna oamenii pe primul loc. Echilibrăm inovația cu tradiția, pentru a asigura o calitate superioară, care nu ne compromite niciodată valorile și facem tot posibilul pentru a ne împărtăși succesul cu aceia care merg pe acest drum alături de noi.

Citește mai mult

Moștenirea

Panificația și producția de ciocolată sunt printre cele mai vechi și mai prețuite abilități ale omenirii. Suntem foarte mândri să păstrăm această moștenire.

Citește mai mult