Cacao-Trace

Cacao-trace: great taste, doing good

Programul nostru sustenabil de cacao, Cacao-Trace ajută la construirea unui viitor cu adevărat durabil pentru ciocolată și produsele pe bază de cacao și pentru toți cei implicați.

La Cacao-Trace, stăpânim procesul de fermentare pentru a ne asigura că ciocolata și produsele noastre pe bază de cacao au un GUST SUPERIOR. A FACE BINE este obiectivul nostru, astfel încât fermierii Cacao-Trace să beneficieze de valoarea pe care o creează. 

Descoperiți povestea noastră Puratos Cacao-Trace în filmul produs de BBC StoryWorks.

Stăpânim procesul de fermentare pentru a ne asigura că ciocolata și produsele noastre pe bază de cacao au un gust deosebit

De la selectarea cu atenție a boabelor umede de calitate până la fermentarea de specialitate, uscarea și prăjirea eficientă, ne luăm angajamentul de a atinge excelența în fiecare etapă.

Selectăm boabele umede de înaltă calitate, preselectate și cernute de către fermierii certificați Cacao-Trace, ceea ce duce la o primă de calitate.

Ne construim propriile centre post-recoltare cu echipamente profesionale de fermentare, cu instalații de fermentare optimizate din cutii de lemn, procese optimizate și instruim maeștrii în fermentare Cacao-Trace.

De asemenea, investim în uscătoare solare și echipamente de prăjire eficiente și definim procese optimizate, gestionate de experți, pentru a oferi boabe de cacao de cea mai înaltă calitate.

SĂ FACEM BINE ESTE OBIECTIVUL NOSTRU, ASTFEL ÎNCÂT FERMIERII CACAO-TRACE SĂ BENEFICIEZE DE VALOAREA PE CARE O CREEAZĂ

Programul nostru sustenabil Cacao-Trace ajută la construirea unui viitor cu adevărat responsabil pentru ciocolată și produsele pe bază de cacao și pentru toți cei implicați.

Fermierii

Prin intermediul Primei de Calitate și al Bonusului de Ciocolată, ne asigurăm că fermierii noștri Cacao-Trace se bucură de venituri mai mari, cu un venit suplimentar de 2 până la 5 luni. Educația se află în inima angajamentului nostru. Sprijinim familiile fermierilor prin construirea de școli și prin crearea unui mediu educațional adecvat. De asemenea, acordăm prioritate unor condiții de sănătate mai bune, prin construirea de maternități și instalații care să asigure accesul la apă potabilă.

Planeta

Susținem agrosilvicultura și împădurirea și depunem eforturi pentru a reduce emisiile de CO2 în cultivarea arborilor de cacao.

Consumatorii

În conformitate cu tendințele consumatorilor, ne angajăm să le oferim acestora bucurie și liniște sufletească.

Clienții

Oferim suport pentru afaceri mai bune și sustenabile, datorită unui gust superior și a unui impact tangibil.

Alătură-te comunității Cacao-Trace

Alăturați-vă misiunii noastre de a crea un viitor cu adevărat sustenabil pentru lanțul producției de cacao. Descoperiți impactul pozitiv pe care îl puteți avea asupra mijloacelor de trai ale cultivatorilor arborilor de cacao și asupra planetei noastre, alegând Cacao-Trace. Colecția noastră de ciocolată și cacao certificate Cacao-Trace este formată din Belcolade, Carat și Chocolanté, și vă oferă cea mai bună calitate și cea mai bună prelucrabilitate pentru orice aplicație posibilă. Contactați-ne pentru a explora produsele noastre pe bază de ciocolată și cacao.

Produse Cacao-Trace

Belcolade

Belcolade

Ciocolată belgiană reală pentru profesioniști. Descoperiți gama noastră completă, care oferă o selecție largă de profile de gust, fluidități și forme.

Carat

Carat

Carat oferă o gamă de cuverturi de ciocolată foarte gustoasă, precum și o varietate de umpluturi delicioase pe bază de cacao și nuci.

Chocolanté

Chocolanté

Doar cele mai bune boabe de cacao sunt selectate pentru a obține untul de cacao 100% care conferă ciocolatei pure Chocolanté gustul său indiscutabil de bun.

Descoperiți câțiva dintre membrii comunității Cacao-Trace din întreaga lume